Mogelijkheden.

Bekijk onderstaand ons overzicht…

1.

Je laat een huis bouwen naar jouw eigen ontwerp.

2.

Óf je kiest voor een woning uit onze catalogus.

3.

Óf je bouwt je huis zelf met een bouwpakket!

Onze cataloguswoningen

Een cataloguswoning is een vrijstaande woning die je selecteert uit een catalogus. Een standaard concept waarbinnen je kunt variëren kwa indeling en uitstraling. De prijs-kwaliteitverhouding van een cataloguswoning is zeer interessant.

Onderstaande prijzen zijn vanaf prijzen, inclusief BTW, inclusief evt. benodigde aanpassingen aan het Bouwbesluit en inclusief plaatsing op uw kavel. Kijk bij het desbetreffende model wat de (keuze)mogelijkheden zijn en wat er wel en niet in zit.

lees meer…

Onderstaande huizen bouw je voordelig zelf met een bouwpakket.

Je kunt deze A-frame model woningen helemaal zelf bouwen aan de hand van tekeningen, maar je kan het ook door ons of door een aannemer als prefab huis laten bouwen. Dan doe je alleen zelf de complete afwerking.

Selecteren op prijs? Klik hieronder

Ben je nog in de oriëntatiefase, dan kan je in onderstaande tabellen zien wat de vanaf prijzen zijn van de verschillende type huizen. Daar moet je dan de kosten voor jouw stuk grond en de fundering nog bij rekenen.

Woningen tot € 100.000
Lees meer
Woningen van € 100.000 – 200.000
Lees meer

Informatie over de leveranciers

Lees hier meer over de verschillende leveranciers waar wij mee werken.
De Manta North modellen zijn modern, energiezuinig, duurzaam geproduceerd én verplaatsbaar. Leverancier is het in Letland gevestigde bedrijf Manta North.
Lees meer
Koshaus modulewoningen van onze leverancier VITHAUS zijn energiezuinig, levensloopbestendig en worden geleverd door de Estlandse leverancier Vithaus.
Lees meer
KŮLNA is een uniek modulair bouwsysteem waarbij de houten modules naar wens worden samengevoegd tot een zelf gekozen vorm voor een woning of ruimte. Leverancier is het Tsjechische bedrijf PURLIVE.
Lees meer
De KODA modellen zijn enkelvoudige woonmodules die direct vanaf de vrachtwagen op de kavel worden gezet, ideaal! Leverancier is het Estlandse bedrijf KODASEMA.
Lees meer
De A-frame modellen zijn woningen in piramide vorm die je zelf helemaal kunt bouwen. Leverancier is het Estlandse bedrijf AVRAME.
Lees meer
Een serie in modules gebouwde woningen met woon-werk combinatie worden door ons vertegenwoordigt voor dit Tsjechische bedrijf EKO Modular.
Lees meer

 

Samenwerken met ons

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om zelf een houten huis te (laten) bouwen? Mail ons dan.

Lees meer