Forest Retreat.

Een unieke woonbeleving

Forest Retreat

Ontdek de nieuwste parel van JAK Modules: De Forest Retreat. Deze moderne houten woning combineert een stijlvol design met een perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek.

Ongeacht of je de knusse Cozy Cottage met twee slaapkamers verkiest, de ruime Forest Retreat met drie slaapkamers, of de nog ruimere Timber Heaven, bij ons vind je het huis dat perfect aansluit op jouw behoeften.

De Forest Retreat is een waardige nieuwkomer in het JAK assortiment. Het is een moderne woning met een speelse indeling en maar liefst 3 slaapkamers. Hier is voldoende ruimte voor jouw gezin om te groeien en te gedijen.

Binnen kijker

Geniet van het rustgevende uitzicht door de grote ramen of laat je omarmen door het overvloedige daglicht. Elk detail, van het stijlvolle ontwerp tot de hoogwaardige materialen, is zorgvuldig gekozen om een sfeer van comfort en luxe te creëren.

Binnenin vind je een goed uitgeruste keuken en een gezellige woonkamer, perfect voor ontspanning en samenzijn met vrienden en familie.

De mezzanine creëert een spectaculair ruimtelijk effect, waarbij het hoge dak de ruimte een gevoel van luchtigheid en vrijheid geeft.

Het kan dienen als een derde slaapkamer, een inspirerende studeerkamer of een speelruimte voor de kinderen – net wat jij wil.

Contrastrijk

Het is het opvallende contrast dat dit huis zo aantrekkelijk maakt. Het zwarte metalen dak en de verticale wandafwerking met het contrasterende zwarte en lichte hout, creëert een visuele esthetiek die direct de aandacht trekt.

De strakke lijnen en de scherpe tegenstelling tussen deze elementen voegt een vleugje gedurfdheid toe aan het ontwerp, waardoor het een eigentijdse en verfijnde uitstraling krijgt.

b: 141 m² – 115 m²

b: 78 m² – n: 70 m²

b: 40 m² – n: 49 m²

 

Een sterke visie

Maar dit contrastrijke ontwerp heeft niet alleen een visuele impact, het dient ook een doel. Het harmonieert perfect met de omringende natuurlijke omgeving.

De keuze voor licht hout brengt warmte en een gevoel van verbondenheid met de natuur, terwijl het zwarte element een eigentijdse flair en een vleugje moderniteit toevoegt. Samen vormen ze een eigentijds samenspel van kleur en textuur.

Bovendien weerspiegelt het contrastrijke ontwerp ook de veelzijdigheid van dit huis. Het kan dienen als een rustig toevluchtsoord te midden van de natuur, waar bewoners kunnen ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven. Tegelijkertijd straalt het ook een uitnodigende sfeer uit, perfect geschikt voor het ontvangen van gasten en het creëren van blijvende herinneringen met vrienden en familie.

Gegevens in ‘t kort

  • > Afmeting:11,92 m x 6,58 m x 6 m
  • > Bouwoppervlakte: 78,43 m²
  • > Bruikbare oppervlakte begane grond: 60.43m2
  • > Bruikbare oppervlakte mezzanine: 10,46 m²
  • > Totaal bruikbaar oppervlakte:    70,89 m²
  • > Dakhoek: 40 graden
  • > Casco of Casco Plus oplevering

Bekijk onderstaande brochures!

 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

78 m2
70 m2
3
m2
11,92 m x 6,58 m x 6 m
2,63 en 5,13 m
90 dagen

 
 

 

Misschien vind je dit ook interessant