Opleveringsniveaus.

Een deel zelf doen verlaagt de kosten.

De prijs van uw woning kunt u gunstig beïnvloeden door bepaalde delen van de bouw of zelfs de gehele bouw zelf te doen. Voor het realiseren van uw houten woning hanteren wij 4 verschillende opleveringsniveaus.

 

Niveau 1: BOUWPAKKET (bouwkit)

Wonen in Hout levert u dan:

> Voor Stapelbouw/ Combinatiebouw:

Al het pasklaar gezaagde en genummerd hout om uw huis te kunnen bouwen; inclusief deuren en kozijnen met 3-voudige beglazing. Uiteraard met een uitgebreide bouwtekening/handleiding met corresponderende nummering

> Voor Hout Skelet Bouw (HSB):

Volledig pakket aan pasklaar gezaagde en genummerde onderdelen voor het volledig op de bouwplaats samenstellen van de HSB woning; plus volledige pakket aan kozijnen, ramen en deuren met 3 voudige beglazing. Inclusief gedetailleerde bouwtekeningen met nummering.

> Prefab:

Volledig in de fabriek geprefabriceerde en genummerde HoutSkeletBouw (HSB) wanden die op de bouwplaats met behulp van een kleine kraan of ander hijstoestel worden geplaatst . Voor zover dat mogelijk is voorzien van ramen en deuren met 3-voudige beglazing. Inclusief plaatsings-handleiding met corresponderende nummering.

> Voor SIP panelen (zwaar geïsoleerde sandwichpanelen):

Het volledige pakket aan voor gezaagde en genummerde SIP panelen, plus de kozijnen, ramen en deuren met 3 voudige beglazing + materialen ten behoeve van de wand en gevelafwerking + bijkomende materialen. Inclusief handleiding en corresponderende nummering.

Niveau 2: CASCO

Wij leveren u een casco gebouwde woning (wind-en waterdicht) op een gereed zijnde fundering, waarbij u zelf voor de afbouw zorg draagt. Er zijn behalve de halfopen dragende muren ook halfopen binnenmuren aangebracht. De binnenmuren zijn wel aanwezig bij houtstapelbouw.

De woning is NIET voorzien van trappen, binnendeuren, leidingwerk, elektra, verwarmingsinstallatie, warm water installatie en hemelwaterafvoer. De buitenkant van de woning is afgewerkt en heeft ramen en deuren. Het specifieke afleveringsniveau is nader bespreekbaar.

Voorbeelden van open wanden.

 

Niveau 3: CASCO PLUS

Is gelijk aan CASCO, maar dan met alle leidingwerk, elektra, water aan-en-afvoer en hemelwaterafvoer. De wanden zijn afgesloten met OSB en gips.

De plafonds zijn open / half open t.b.v. van het aanleggen/aansluiten van infrastructuur. De plafonds moeten daarna nog gesloten worden met gips en gevuld met isolatiemateriaal. Er zijn nog geen trappen en binnendeuren.

Voorbeelden van gesloten wanden.

Niveau 4: SLEUTELKLAAR bouw

Dit is een CASCO PLUS oplevering waarbij de trappen en binnendeuren en leidingen op hun plek zijn gemonteerd en de wanden behang of stuc klaar zijn. De buitenwanden zijn afgewerkt. U dient zelf zorg te dragen voor de installatie van de keuken, badkamer(s) en toilet(en), warm watervoorziening en verwarmingsinstallatie.

Niveau 5: BEWOONBAAR

Dit is bij ons een woning inclusief keuken, badkamer(s) en toilet(ten). Wij leveren deze mogelijkheid alleen voor bepaalde cataloguswoningen.

Opmerking:

Wonen in Hout zorgt in geen van de gevallen voor de fundering. Wel zullen wij u adviseren en de weg wijzen inzake de aanleg van een fundering.

Misschien vind je dit ook interessant?

Op zoek naar een leuke woning?

Lees meer

Heb je een vraag? Wij hebben het antwoord!

Lees meer

Benieuwd wat we zoal hebben gebouwd?

Lees meer
 

Samenwerken met ons

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om zelf een houten huis te (laten) bouwen? Mail ons dan.