Onze leveranciers.

Wanneer u een woning koopt via Wonen in Hout, dan wilt u ongetwijfeld weten waar het huis vandaan komt. Waar uw nieuwe woning gemaakt wordt. Daarom kunt u hier een kijkje nemen bij onze belangrijkste leveranciers.

Informatie over de leveranciers

Lees hier meer over de verschillende leveranciers waar wij mee werken.

De Manta North modellen zijn modern, energiezuinig, duurzaam geproduceerd én verplaatsbaar. Leverancier is het in Letland gevestigde bedrijf Manta North.

Lees meer

Koshaus modulewoningen van onze leverancier VITHAUS zijn energiezuinig, levensloopbestendig en worden geleverd door de Estlandse leverancier Vithaus.

Lees meer

KŮLNA is een uniek modulair bouwsysteem waarbij de houten modules naar wens worden samengevoegd tot een zelf gekozen vorm voor een woning of ruimte. Leverancier is het Tsjechische bedrijf PURLIVE.

Lees meer

De KODA modellen zijn enkelvoudige woonmodules die direct vanaf de vrachtwagen op de kavel worden gezet, ideaal! Leverancier is het Estlandse bedrijf KODASEMA.

Lees meer

De A-frame modellen zijn woningen in piramide vorm die je zelf helemaal kunt bouwen. Leverancier is het Estlandse bedrijf AVRAME.

Lees meer

Een serie in modules gebouwde woningen met woon-werk combinatie. Wij zijn de Nederlandse vertegenwoordiger voor het Tsjechische bedrijf EKO Modular.

Lees meer

OSTBY is een producent uit Letland van houtskeletbouw en module-woningen van hoogstaand niveau. Voor particuliere opdrachtgevers maar ook voor grote projecten.

Lees meer

PURLIVE  is de leverancier van een uniek constructie systeem met SIP-panelen voor de bouw van hoogwaardige woningen. Van hen zijn ook de modulewoningen uit de Kulna-serie.

 

Samenwerken met ons

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om zelf een houten huis te (laten) bouwen? Mail ons dan.