Onze leveranciers.

Wanneer je een woning koopt bij Wonen in Hout, dan wil je ongetwijfeld ook weten waar het huis vandaan komt. Of er met eerlijk hout wordt gewerkt en of de impregneer middelen op de juiste wijze zijn aangebracht en of het voldoet aan de Nederlandse wet- en regelgeving. Ieder jaar opnieuw houden wij bij al onze toeleveranciers een audit. We kijken dan niet alleen rond in de fabriek, maar ook in de boeken. Hier kan je kennismaken met onze waardevolle leveranciers.

Informatie over onze leveranciers

Lees hier meer over de verschillende leveranciers waar wij mee werken.

MTree is een producent uit Letland van houtskeletbouw en module-woningen van hoogstaand niveau. Voor particuliere opdrachtgevers maar ook voor serie-matige projecten.

Lees meer
Koshaus modulewoningen van onze leverancier VITHAUS zijn energiezuinig, levensloopbestendig en worden geleverd door de Estlandse leverancier Vithaus.
Lees meer
KŮLNA is een uniek modulair bouwsysteem waarbij de houten modules naar wens worden samengevoegd tot een zelf gekozen vorm voor een woning of ruimte. Leverancier is het Tsjechische bedrijf PURLIVE.
Lees meer
De KODA modellen zijn enkelvoudige woonmodules die direct vanaf de vrachtwagen op de kavel worden gezet, ideaal! Leverancier is het Estlandse bedrijf KODASEMA.
Lees meer
De A-frame modellen zijn woningen in piramide vorm die je helemaal zelf kunt bouwen. Leverancier is het Estlandse bedrijf AVRAME.
Lees meer
Een serie in modules gebouwde woningen met woon-werk combinatie. Wij zijn de Nederlandse vertegenwoordiger voor het Tsjechische bedrijf EKO Modular.
Lees meer
PURLIVE  is de leverancier van een uniek constructie systeem met SIP-panelen voor de bouw van hoogwaardige woningen. Van hen zijn ook de modulewoningen uit de Kulna-serie.
 

Samenwerken met ons

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om zelf een houten huis te (laten) bouwen? Mail ons dan.