Onze leveranciers.

Wanneer u een woning koopt via Wonen in Hout, dan wilt u ongetwijfeld weten waar het huis vandaan komt. Waar uw nieuwe woning gemaakt wordt. Daarom kunt u hier een kijkje nemen bij onze belangrijkste leveranciers.

Informatie over de leveranciers

Lees hier meer over de verschillende leveranciers waar wij mee werken.
De Manta North modellen zijn modern, energiezuinig, duurzaam geproduceerd én verplaatsbaar. Leverancier is het in Letland gevestigde bedrijf Manta North.
Lees meer
Koshaus modulewoningen van onze leverancier VITHAUS zijn energiezuinig, levensloopbestendig en worden geleverd door de Estlandse leverancier Vithaus.
Lees meer
KŮLNA is een uniek modulair bouwsysteem waarbij de houten modules naar wens worden samengevoegd tot een zelf gekozen vorm voor een woning of ruimte. Leverancier is het Tsjechische bedrijf PURLIVE.
Lees meer
De KODA modellen zijn enkelvoudige woonmodules die direct vanaf de vrachtwagen op de kavel worden gezet, ideaal! Leverancier is het Estlandse bedrijf KODASEMA.
Lees meer
De A-frame modellen zijn woningen in piramide vorm die je zelf helemaal kunt bouwen. Leverancier is het Estlandse bedrijf AVRAME.
Lees meer
Een serie in modules gebouwde woningen met woon-werk combinatie worden door ons vertegenwoordigt voor dit Tsjechische bedrijf EKO Modular.
Lees meer

 

Samenwerken met ons

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om zelf een houten huis te (laten) bouwen? Mail ons dan.

Lees meer