Ostby.

Kernactiviteiten van OSTBY

OSTBY is een producent van houtskeletbouw en module-woningen van hoogstaand niveau. Zij zijn gespecialiseerd in de bouw van vrijstaande    particuliere huizen, Herenhuizen en Openbare gebouwen. Ook voor              project engineering en technische berekeningen bent u bij OSTBY aan                  het juiste adres.

In november 2020 gerealiseerde OSTBY projecten voor 2 van onze opdrachtgevers in Nederland:

Dit is een prefab houtskeletbouw woning, welke in 3 weken is neergezet. De woning is casco opgeleverd, dus dat betekent dat de klant de binnen afwerking zelf verzorgt.

De buitenkant is helemaal klaar en is reeds behandeld, in dit geval met olie.

Dit is ook een prefab houtskeletbouw woning welke door Ostby is neergezet. In dit geval Casco-plus oplevering.

De buitenkant van deze houtskeletbouw woning gaat gestuct worden, dus straks is niet meer te zien dat dit een houten huis is.

Voor alle woningen in ons aanbod geldt dat prijswijzigingen en aanpassingen zijn voorbehouden. Het ontwikkelen en bouwen van huizen is een dynamisch proces waarbij iedere verbetering en oplossing wordt gebruikt voor een volgende woning.

De kracht van het bedrijf OSTBY

  • OSTBY heeft een grote productiecapaciteit, zodat ze een groot aantal huizen in een korte tijd kunnen produceren
  • Gunstige prijs: Door de gunstig geprijsde grondstoffen en arbeid in Letland kan OSTBY een kwalitatief hoogstaand product tegen agressieve prijzen leveren.
  • OSTBY is een innovatief bedrijf dat de nieuwste oplossingen voor hun opdrachtgevers kan leveren.
  • Kwaliteits- en productiecontrole Alle productiefasen worden gecontroleerd en kunnen duidelijk worden geïdentificeerd. Alleen EU-gecertificeerde materialen worden gebruikt. OSTBY werkt volgens de hoogste EU-normen en heeft volledige CE-certificering ontvangen.
  • Ostby heeft een fantastische bouwploeg. Heel vakkundig, heel georganiseerd en netjes en niet te beroerd om iets extra’s te doen als ze zien dat iets net even mooier had gekund. Klasse!
Bezoek de website van OSTBY
 

Samenwerken met ons

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om zelf een houten huis te (laten) bouwen? Mail ons dan.