Mtree

Kernactiviteiten van Mtree

Mtree, een Zweeds bouwbedrijf heeft haar concurrent OSTBY in Letland overgenomen en daarmee haar productiecapaciteit verdubbeld. Mtree is een producent van houtskeletbouw en module-woningen van een hoogstaand niveau. Mtree is gespecialiseerd in de bouw van vrijstaande huizen voor particulieren en openbare gebouwen in iedere gewenste vorm en maat. Alle project-architectuur en technische berekeningen worden bij Mtree in eigen huis gemaakt.

In 2020 gerealiseerde Mtree projecten voor twee van onze opdrachtgevers in Nederland:

Dit is een prefab houtskeletbouw woning, in krap een maand neergezet op een door de opdrachtgever gelegde stroken fundering. Het huis is casco door ons opgeleverd, dus dat betekent dat de opdrachtgever de binnenafwerking zelf heeft verzorgt. De buitenafwerking is in transparante olie voor vele jaren onderhoudsarm genieten.

Deze notariswoning in Almere Oosterwold is in 3 weken gebouwd op een betonfundering als prefab houtskeletbouw woning. In dit geval Casco-plus door Mtree opgeleverd.

De buitenkant van deze houtskeletbouw woning gaat gestuct worden, dus straks is niet meer te zien dat dit een houten huis is.

Voor alle woningen in ons aanbod geldt dat prijswijzigingen en aanpassingen zijn voorbehouden. Het ontwikkelen en bouwen van huizen is een dynamisch proces, waarbij iedere verbetering en oplossing wordt gebruikt voor een volgende woning.

De kracht van het bedrijf Mtree

  • een grote productiecapaciteit, zodat ze meerdere huizen tegelijkertijd kunnen produceren.
  • een gunstige prijsstelling, door grootschalige inkoop en -in-huis productie- van materialen tegen relatief gunstige tarieven voor arbeid in Letland.
  • een innovatief bedrijf dat steeds de nieuwste kennis inzet voor een volgende opdracht.
  • een bouwteam met een ijzeren discipline.
  • afspraak is afspraak.
  • Kwaliteits- en productiecontrole. Alle productiefasen worden gecontroleerd en vastgelegd en kunnen duidelijk worden geïdentificeerd. Bij Mtree worden uitsluitend EU-gecertificeerde materialen gebruikt en alle  CE-certificering zijn up to date.
Bezoek de website van Mtree
 

Samenwerken met ons

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om zelf een houten huis te (laten) bouwen? Mail ons dan.