Projectontwikkelaars.

De woningnood in Nederland is hoog, dat hoeft geen betoog. We hebben een enorm tekort aan woningen voor kleinere huishoudens zoals starterswoningen, studentenwoningen en zorgwoningen.

Om het woningtekort op te lossen moet er veel en snel worden gebouwd dicteert onze overheid. Maar ontwikkeling voor sociale woningbouw kan niet uit zonder veel volume. Daarnaast neemt het spanningsveld tussen strengere PFAS-normen en de CO2-discussie alsmaar toe.

Nieuwe en innovatieve woningbouwconcepten zijn nu nodig om de problemen duurzaam op te lossen.

Grote uitdagingen voor alle betrokken partijen, de overheid, maar vooral ook voor vastgoed- en projectontwikkelaars. Met bouwen in hout kunnen we grote slag voorwaarts maken. Wij zijn er klaar voor.

HOUTBOUW

milieuvriendelijk bouwen

Snelheid

Het toverwoord in alles is snelheid. Er moet snel iets gebouwd worden. Betrokken partijen moeten snel kunnen leveren en als projectontwikkelaar moet je snel kunnen schakelen. Een antwoord hierop is houtbouw.

Houten huizen kunnen snel worden geleverd en snel worden gebouwd. Of het nu gaat om prefab– of houten huizen op maat, houtbouw is significant sneller dan de stenen variant. Met bijvoorbeeld prefab houtskeletbouw kunnen we snel en efficiënt een hele wijk met woningen op maat opleveren. Met een minimum aan afval en energie neutraal.

Een andere goede optie zijn onze module woningen. Deze zijn uitermate snel te leveren en te plaatsen. Zeker de (verplaatsbare) modulewoningen zijn goede oplossingen voor het nijpende tekort aan (tijdelijke) studenten,- starters- en zorgwoningen.

 

Wonen In Hout.nl als partner

Wonen In Hout BV is ingericht om grootschalige projecten te realiseren. We hebben de kennis, de kunde en de productiecapaciteit.

Via ons heeft u toegang tot de bedrijven en landen waar op industriële schaal houten woningen worden geproduceerd. We werken nauw samen met verschillende leveranciers waardoor we het risico spreiden en de prijs-kwaliteit normen scherp houden.

Het is onze taak en zorg om een (woon)wijk op tijd op te leveren en het gewenste afwerkingsniveau te realiseren. Samen met alle betrokken partijen zorgen we voor een strakke planning en een transparante organisatie.

Nieuw!!

KODA compact extended HOTEL 3-in-1

Een grote kamer, kleinere kamer en familiekamer.

lees meer >

Informatie over onze leveranciers

Lees hier meer over de verschillende fabrikanten waar wij mee werken.

MTree is een producent uit Letland van houtskeletbouw en module-woningen van een hoogstaand niveau. Voor particuliere opdrachtgevers en voor serie-matige projecten.

Lees meer

Koshaus modulewoningen van onze leverancier VITHAUS zijn energiezuinig, levensloopbestendig en worden geleverd door de Estlandse leverancier Vithaus

Lees meer

KŮLNA is een modulair systeem waarbij de houten modules naar wens worden samengevoegd tot een zelf gekozen vorm voor een woning. Leverancier is het Tsjechische bedrijf PURLIVE.

Lees meer

De KODA modellen zijn enkelvoudige woonmodules die direct vanaf de vrachtwagen op de kavel worden gezet, ideaal! Leverancier is het Estlandse bedrijf KODASEMA.

Lees meer

De A-frame modellen zijn woningen in piramide vorm die je helemaal zelf kunt bouwen. Leverancier is het Estlandse bedrijf AVRAME.

Lees meer

JAK Modules is een leverancier uit Polen. Zij zijn fabrikant van o.a. modulaire duurzame woningen. Zij produceren turnkey woningen op basis van gedetailleerde klantwensen.

Lees meer

PURLIVE  is de leverancier van een uniek constructie systeem met SIP-panelen voor de bouw van hoogwaardige woningen. Zij produceren ook de module-woningen uit de Kulna-serie.

TICAB HOUSE is een Pools leverancier van kant-en klare modulewoningen gebouwd in houtskeletbouw. Opgericht in 2008 met een houtbewerkings fabriek in het westen van de Oekraïne en een assemblage fabriek in Polen.

Lees meer

MODULOS is een Tsjechisch bedrijf dat zich sinds 2012 bezig houdt met de bouw van energiezuinige en passieve modulaire houten gebouwen.

Lees meer

De NordCabin woningen zijn ontworpen om de ultieme woonbeleving te creëren, vervaardigd met oog voor duurzaamheid en gemaakt van (gerecycled) Cross Laminated Timber. Dit alles komt samen in een prachtig minimalistisch ontwerp.

Innovatieve modulaire houten woningen voor mensen die hun footprint willen verkleinen, maar geen concessies willen doen aan wooncomfort en esthetiek. Snel en duurzaam wonen, het hele jaar door. Wel een houten woning, maar door het gebruik van THermowood, NIET het onderhoud.

Lees meer
 

Samenwerken met ons

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om zelf een houten huis te (laten) bouwen? Mail ons dan.