Cataloguswoning houtbouw.

Een cataloguswoning is een vrijstaande woning die je selecteert uit een catalogus.

De prijs-kwaliteitsverhouding van een cataloguswoning is zeer interessant. In ons assortiment hebben wij compleet gebouwde huizen die alleen nog maar op de nutsvoorzieningen hoeven te worden aangesloten, maar ook een serie zelfbouw woningen. Een aantal typen van onze woningen worden geprefabriceerd in een fabriek en komen in modules aan op de bouwplaats. Daar worden ze in een paar weken aan elkaar ‘gekoppeld’ tot een compleet huis.

Enkelvoudige woonmodules

Eén van de varianten is de enkelvoudige woonmodule. Hierbij wordt een module of woning geheel in de fabriek gebouwd. Deze module of woning wordt volledig afgewerkt (inclusief elektriciteit, sanitair, schilderwerk, keuken, et cetera) en vanaf de vrachtwagen op het bouwperceel of de kavel gezet.

Eenmaal op zijn plek, hoeft de module alleen nog te worden aangesloten. Fraaie voorbeelden hiervan zijn de KODA en Modulart modellen.

Bekijk hier de Modulart serie

Bekijk hier de KODA serie

Voor alle woningen in ons aanbod geldt dat prijswijzigingen en aanpassingen zijn voorbehouden. Het ontwikkelen en bouwen van huizen is een dynamisch proces waarbij iedere verbetering en oplossing wordt gebruikt voor een volgende woning. Iedere gemeente stelt afwijkende eisen aan funderingen en verankering en daarmee zal er bovenop de basisprijs te allen tijde een post meerwerk komen.

AVRAME TRIO 120

Vanaf € 73.010
inclusief BTW

Prefab woonmodules

Een variant hierop is de prefab modulaire bouwmethode. Modules hebben vaste maatvoeringen waarbinnen de indeling variabel is. Hierbij kan een huis worden samengesteld of uitgebreid met verschillende modules.De modules worden op de bouwplaats geplaatst en ter plaatse aan elkaar gemonteerd. We spreken dan van prefab modulair bouwen. Voorbeelden hiervan zijn de KOSHAUS en de KULNA modellen.

Bekijk de KULNA serie

Bekijk de KOSHAUS serie

Bouwpakket

Zelf een cataloguswoning bouwen kan ook! Kies het formaat, het model en maak een keuze uit de verschillende opties. Wij leveren het bouwpakket af op de bouwplaats, kavel of het perceel en de rest doe je zelf. We kunnen deze modellen ook prefab leveren.

Bekijk hier de AVRAME modellen.

Enkelvoudige woonmodule

Een van de varianten is de enkelvoudige woonmodule. Hierbij wordt een module of woning prefab in de fabriek gebouwd. Deze module of woning wordt volledig afgewerkt (inclusief elektriciteit, sanitair schilderwerk, keuken, et cetera) direct vanaf de vrachtwagen op het perceel of de kavel gezet. Eenmaal op de kavel hoeft de module alleen nog te worden geplaatst en aangesloten. Voorbeelden hiervan zijn de KODA en Manta North modellen.Een variant hierop is de prefab modulaire bouwmethode. Hierbij kan een woning worden samengesteld of uitgebreid met verschillende modules. De modules worden op de bouwplaats geplaatst en aan elkaar gezet. We spreken dan van prefab modulair bouwen. Een voorbeeld hiervan zijn de KULNA modellen.

KULNA universeel L

Vanaf € 150.000,-inclusief BTW

Informatie over de leveranciers

Lees hier meer over de verschillende leveranciers waar wij mee werken.

De Manta North modellen zijn modern, energiezuinig, duurzaam geproduceerd én verplaatsbaar. Leverancier is het in Letland gevestigde bedrijf Manta North.

Lees meer

Koshaus modulewoningen van onze leverancier VITHAUS zijn energiezuinig, levensloopbestendig en worden geleverd door de Estlandse leverancier Vithaus.

Lees meer

KŮLNA is een uniek modulair bouwsysteem waarbij de houten modules naar wens worden samengevoegd tot een zelf gekozen vorm voor een woning of ruimte. Leverancier is het Tsjechische bedrijf PURLIVE.

Lees meer

De KODA modellen zijn enkelvoudige woonmodules die direct vanaf de vrachtwagen op de kavel worden gezet, ideaal! Leverancier is het Estlandse bedrijf KODASEMA.

Lees meer

De A-frame modellen zijn woningen in piramide vorm die je zelf helemaal kunt bouwen. Leverancier is het Estlandse bedrijf AVRAME.

Lees meer

Een serie in modules gebouwde woningen met woon-werk combinatie. Wij zijn de Nederlandse vertegenwoordiger voor het Tsjechische bedrijf EKO Modular.

Lees meer

OSTBY is een producent uit Letland van houtskeletbouw en module-woningen van hoogstaand niveau. Voor particuliere opdrachtgevers maar ook voor grote projecten.

Lees meer

PURLIVE  is de leverancier van een uniek constructie systeem met SIP-panelen voor de bouw van hoogwaardige woningen. Van hen zijn ook de modulewoningen uit de Kulna-serie.

Misschien vind je dit ook interessant

Zelfbouw

Lees meer

Vrije bouw

Lees meer
 

Samenwerken met ons

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om zelf een houten huis te (laten) bouwen? Mail ons dan.