KODA Loft.

Naar een briljant idee van Hoofdarchitect Ülar Mark en Interieur Architect Angela Orgusaar.

Een design topper!

Ondanks de geringe afmeting van de KODA Loft zorgen de grote lichtinval, het hoge plafond, de slaapvide en de luxe afwerking voor een ruimtelijk gevoel en een aangenaam binnenklimaat. In de woning heb je absoluut niet het gevoel dat je eigenlijk maar 26 m2 grondoppervlak beslaat. Tezamen met de slaapvide heb je de beschikking over over ruim 28 m2 netto woonoppervlak. Een uitgekiende indeling maken deze luxe module tot een comfortabel en ruim appartement.

De KODA Loft is een kwalitatief hoogstandje dat met recht al diverse design prijzen in de wacht heeft gesleept.

 

De KODA Loft is een compacte energiezuinige woonunit.

Dit met grote zorg ontwikkelde Tiny House is luxe en bovenal praktisch ingedeeld. Hij wordt geheel in de fabriek gemaakt en kant-en klaar naar jouw kavel gebracht en op zijn plaats gezet.

Ter plaatse wordt de KODA Loft binnen enkele uren geïnstalleerd. En als je ooit gaat verhuizen, neem je je hele huis mee met de inhoud er nog in.

Download de leverancier brochure over KODA LOFT Download onze KODA Loft brochure
 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

29 m2
26 m2
1
4 m2
7,22 x 3,93 x 3,98 m
3,30 m
60 dagen

 
 

Een fundering is niet noodzakelijk. De KODA is in principe een niet grond gebonden object dat simpelweg op een vlakke ondergrond kan worden geplaatst. Een vlakke ondergrond met 8 rubbereb tegels is voldoende. Een fundering is daarom om technische redenen niet noodzakelijk. Om redenen van bijvoorbeeld het verkrijgen van een hypotheek is het natuurlijk altijd mogelijk de KODA alsnog op een fundering te plaatsen. Informeer bij de hypotheekverstrekker wat de vereiste zijn.

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant