JAK Modules.

Een ambachtelijke benadering voor elke woning

 

Bij het uit Polen afkomstige JAK-modules wordt elke woning met zorg en ambachtelijk vakmanschap gemaakt. Het team ziet elke opdracht als een nieuwe en prachtige uitdaging. Een uitdaging, want elke woning kan volledig gepersonaliseerd worden. Zowel qua interieur als exterieur. 

Ze hechten waarde aan traditioneel interieurontwerp, maar zijn ook niet bang om met de tijd mee te gaan. Eigentijdse woningen zoals Timber Heaven en de Cozy Cottage spreken veel mensen aan. Moderne vormgeving, veel licht in de woning, en een ervaring van ruimtelijkheid door de speelse indeling met mezzanine. 

Ze gaan voor woningen van hoogwaardige kwaliteit. Niet alleen met een fraaie vormgeving, maar ook met een hoog afwerkingsniveau. De huizen van JAK Modules bieden alles wat je nodig hebt voor een comfortabele en duurzame levensstijl.

Cozy Cottage

Charmant wonen

De Cozy Cottage heeft ondanks zijn compacte afmeting van slechts 45 m² bruikbaar woonoppervlak veel te bieden. Het is de perfecte combinatie van stijlvolle moderniteit en gezelligheid in een compacte, functionele ruimte. Ideaal als recreatiewoning of als compacte woning voor starters of downsizers.

De woning beschikt over een slaapkamer op de begane grond en een  mezzanine. De mezzanine is een echte blikvanger die de woning bovendien extra functionaliteit biedt. Hij is te gebruiken als tweede slaapkamer, als thuiskantoor of als extra ruimte om te ontspannen en te genieten van het uitzicht.

Timber Heaven

Een uitstraling van NU

De Timber Heaven is een prachtig voorbeeld van de fusie tussen traditionele en eigentijdse architectuur. De zachte lijnen in het ontwerp integreren de binnen-met de buitenruimtes.

De grote raampartijen aan de voorzijde en het ruime terras fungeren als verlengstuk van de woonruimte en bieden een panoramisch uitzicht op de omgeving. Het overvloedige daglicht dat binnenkomt door het grote glazen oppervlak aan de voorkant van het huis creëert een frisse en moderne uitstraling.

Ruimtelijk comfort

De Large Estate van Jak Modules is een moderne houten woning, afgeleid van een traditioneel ontwerp. Deze duurzame en energiezuinige woning biedt zo’n 125 m² bruikbaar woonoppervlak. Dat is gelijk aan het gemiddelde woonoppervlak van een nieuwbouw rijtjeshuis. Maar dan vrijstaand. En afgewerkt en ingedeeld zoals jij dat wil. Zodat het als een handschoen past bij het leven dat jij voor leidt.

Large Estate

De traditionele vorm van het huis heeft een moderne uitstraling gekregen door het gedeeltelijk doorlopende metalen dak. De gestucte wanden met blank houten accenten en de zwarte kozijnen versterken dit beeld. 

Het interieur van de Timber Heaven welke geheel naar smaak kan worden aangepast.

Bezoek de website van JAK Modules
 

Samenwerken met ons

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om zelf een houten huis te (laten) bouwen? Mail ons dan.  
[/section]