Kulna Universeel L.

De slimme starterswoning

Geen fundering nodig en in mum van tijd geplaatst

Voor wie geen kinderzorgen heeft is een KŮLNA ook uitermate geschikt als woon- of werk unit. De basis van een KŮLNA unit is altijd gelijk en uitgerust met een keuken en sanitair gedeelte. Vanuit die basis is iedere indeling te maken. In onderstaande indelingen geven we een plattegrond weer met een woonindeling, maar ook als coffeeshop. Met een vloeroppervlakte van ruim 68 vierkante meter kan je alle kanten op.

Startersprijs

Deze efficiënte wooneenheid kost in de basisuitvoering € 115.445, inclusief BTW en plaatsingskosten.

 

De ultieme starterswoning

Vaders en moeders opgelet; spaargeld brengt op de bank voorlopig niets meer op en met een KŮLNA Universeel is beleggen in de toekomst van de kinderen risicoloos. Dan moeten ze natuurlijk wel de studie af maken…

Wil je een oogje in het zeil houden bij het reilen en zeilen van dochter of zoon, dan zetten we de KŮLNA basismodule met hetzelfde gemak bij jullie in de achtertuin. De basis kan op enig moment naar een eigen stukje grond worden verplaatst waarna er in de loop van de tijd modules aangekoppeld kunnen worden.

Download de catalogus
 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

68.8 m2
55.3 m2
3
m2
8,6 x 8 x 3 m
2,8 m
180 dagen

 
 

De KŮLNA heeft een fundering nodig. De aard en de uitvoering daarvan kunnen variëren van een schroefpalen fundering of een stroken fundering op staal of een palen fundering, met betonstroken of stalen liggers. De soort van fundering is sterk afhankelijk van de bouwlocatie en het advies van de constructeur.
De exacte berekening moet van de constructeur komen en die is mede afhankelijk van de eisen die de gemeente stelt. Ook de kosten van de constructeur moet je dus meenemen in je budgettering. Informeer vooraf altijd naar de regels bij de gemeente waar je van plan bent een kavel aan te schaffen.

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant