KŮLNA.

KŮLNA is een uniek constructie systeem voor de bouw van hoogwaardige module woningen. De verscheidenheid binnen het systeem maakt het mogelijk om de modules in te zetten voor huizen, voor permanente bewoning of als vakantiewoning, maar ook voor professionele werkomgevingen zoals kantoorruimte, praktijkruimte of leslokalen.

De eerste basismodule is standaard altijd dezelfde 

Op deze manier is het mogelijk om verschillende varianten samen te voegen die later weer gewijzigd kunnen worden. Zo kan een huis relatief gemakkelijk over tijd groeien naar financiële draagkracht of benodigde ruimte voor de gebruiker.

De gehele constructie van de KŮLNA is ontworpen gebaseerd op een houtskeletbouw dat de fabrikant SIP heeft genoemd. SIP staat voor Structural Insulated Panels, structuur geïsoleerde panelen. Het oppervlak van de panelen die de wanden en de plafonds vormen kunnen vervolgens afgewerkt worden met gebruikelijke materialen als stuc, verf of behang.

KŮLNA modellenreeks

Als je onderstaande PDF download, dan krijg je alle KŮLNA modellen en beschrijvingen direct in beeld. Op de individuele woningpagina’s van KŮLNA, verderop op deze website kan je direct naar de door jou gewenste versie gaan en de detailbeschrijving lezen. KŮLNA modellen reeks

Standaard afmeting en vele uitvoeringsmogelijkheden

De basismodule van de KŮLNA is 8 x 3 x 3 meter (lengte x breedte x hoogte). Tevens is er een iets langere basismodule van 8 x 4 x 3 meter (lengte x breedte x hoogte). Vervolgens kan aan deze basis een oneindige hoeveelheid modules van dezelfde maat gemonteerd worden.

Zakelijke toepassingen met KULNA modules

KŮLNA heeft in een aantal landen al modules geleverd en geplaatst met toepassingen die anders zijn dan voor alleen wonen. Zo is er een horeca variant, een kapsalon, leslokaal, winkel, kantoor en studio idee, waarvoor de fabriek precies weet wat de benodigde vereiste zijn.

 

Voor alle woningen in ons aanbod geldt dat prijswijzigingen en aanpassingen zijn voorbehouden. Het ontwikkelen en bouwen van huizen is een dynamisch proces waarbij iedere verbetering en oplossing wordt gebruikt voor een volgende woning.

Eenvoud als basis

Het basis idee achter de KŮLNA module bouw is eenvoud. Iedere KŮLNA is geformeerd van één of meerdere te koppelen modules die op ieder punt exact gelijk en dus altijd zeer precies passend zijn. Na aankomst op een bouwkavel worden ze in recordtijd gekoppeld naar opdracht van de gekozen variant.

De kern van iedere basisversie is de voorbereiding van hetgeen iedereen in elke variant nodig heeft, dus met het technische gedeelte, een keuken en sanitair. Andere modules worden daar dan vervolgens aan gekoppeld. Zo is het vervolgens mogelijk om iedere gewenste variant te produceren en aan de basis te monteren.

Toepassingsmogelijkheden

 • permanente bewoning
 • tiny house
 • vakantiewoning
 • gastenverblijf
 • zorgwoning
 • bed & breakfast
 • praktijkruimte
 • tijdelijke woonruimte
 • kantoor aan huis
 • kangoeroe woning
 • studioruimte
 • atelier
 • fitnessruimte
 • drumcabine

 

Kulna Universeel M

Vanaf € 88.560
inclusief BTW

 
 

Kulna Universeel L

Vanaf €
inclusief BTW

 
 

Kulna Space S

Een kleine maar fijne woonstudio

Lees meer
 

Kulna Space S

Vanaf € 71.445
inclusief BTW

 
 

Kulna Space M

Vanaf €
inclusief BTW

 

Kulna Space M

De M staat voor medium en dat is best groot

Lees meer
 

KŮLNA Space L1

Wonen in een naam van een ruimteschip

Lees meer
 

KŮLNA Space L1

Vanaf € 148.515
inclusief BTW

 
 

KŮLNA Space L2

Vanaf € 184.045
inclusief BTW

 

KŮLNA Space L2

Een ruime 5 kamerwoning met zicht op meer

Lees meer
 
 

Kulna Space XL

Vanaf € 253.325
inclusief BTW

 
 

KULNA universeel S

Vanaf € 61.380
inclusief BTW

 

KULNA universeel S

De UNIVERSEEL S serie is de basismodule uit de KULNA serie.

Lees meer