KŮLNA Space L2.

Een ruime 5 kamerwoning met zicht op meer

Een goed doordachte indeling

Bij KŮLNA is goed nagedacht over de ideale indeling en die is weergegeven in een plattegrond die je hier kunt downloaden: Indeling Kulna Space L2

Afhankelijk van jouw bouwterrein en de gewenste ligging ten opzichte van de zon kan het huis gespiegeld geleverd worden. Maar de indeling aanpassen is eigenlijk onnodig tenzij je een slaapkamer wilt skippen. Wanneer je naar de maten kijkt, dan zie je dat het inderdaad Space is:

op de benedenverdieping

 • Hal 3,39 m2
 • Badkamer (douche en toilet) 4,21 m2
 • Keuken 14,10 m2
 • Berging 3,16 m2
 • Zij-kamer 6,51 m2
 • Woonkamer 16,77 m2

Totaal benedenverdieping exclusief de trap naar de verdieping 48,14 m2

Ruimte op de op de bovenverdieping:

 • Overloop 8,16 m2
 • 2e Badkamer (douche en toilet) 3,85 m2
 • Slaapkamer 12,40 m2
 • Slaapkamer 8,96 m2
 • Slaapkamer 12,03 m2

Totaal bovenverdieping exclusief de trap naar de verdieping 45,40 m2

 

De naam zegt het al

Een KŮLNA Space L2 is een grote uitvoering van de modulewoning KŮLNA in 2 verdiepingen en in L-vorm.

Met een woonoppervlak van ruim 90 vierkante meter is het herbergen van een compleet gezin geen enkel probleem. De basis is net als bij alle KŮLNA varianten een basismodule met al het sanitair- en keuken aansluitingen. Vervolgens gaat er 1 module bovenop en worden er twee gestapelde modules aan gekoppeld.

Groot, groter, grootst

Er kan nog een module bij. Als je dat nodig lijkt, kijk dan bij de KŮLNA Space XL. Dat kan technisch allemaal, doordat er een doordacht sub-frame opgebouwd als een kruislings-raamwerk als basis wordt gebruikt voor de modulaire constructies.

De ruimtes tussen het raamwerk van de vloer en van het dak worden gevuld met een thermo-isolatie materiaal. Het raamwerk wordt afgedicht met panelen waarover een verlijmde beschermende folie wordt gespannen. Daarover gaan OSB platen.

De plafond constructie wordt eveneens gemaakt als raamwerk met thermo-isolatie materiaal, met de verlijmde beschermende folie en OSB platen. Oerdegelijk en super sterk.

Bekijk onze brochure over de KULNA woningen Bekijk onze pagina over leverancier Purlive
 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

100 m2
93.54 m2
5
m2
11,74 x 7,73 x 6 m
2,80 m
180 dagen

 
 

De KŮLNA Space L2 heeft een fundering nodig. De aard en de uitvoering daarvan kunnen variëren van een schroefpalen fundering of een stroken fundering op staal of een palen fundering, met betonstroken of stalen liggers. De soort van fundering is sterk afhankelijk van de bouwlocatie en het advies van de constructeur.

De exacte berekening moet van de constructeur komen en die is mede afhankelijk van de eisen die de gemeente stelt. Ook de kosten van de constructeur moet je dus meenemen in je budgettering. Informeer vooraf altijd naar de regels bij de gemeente waar je van plan bent een kavel aan te schaffen.

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant