KULNA universeel S.

De UNIVERSEEL S serie is de basismodule uit de KULNA serie.

Ontwerpen met blokken: ernaast, erop, erachter

Deze module is de BASIS module uit de KULNA -serie. Met zijn 3 meter breed, 8 meter lang en 3 meter hoog zijn er vele toepassingsmogelijkheden te bedenken met alleen deze module. Maar je kunt zoveel meer! Je plaatst er gewoon een module naast of op. Nog één erachter kan natuurlijk ook.

Jíj bepaalt hoe je woning eruit komt te zien en hoeveel modules je daarbij wilt gebruiken. Later alsnog uitbreiden behoort ook tot de mogelijkheden.

Multi inzetbaar

Deze module heeft een netto gebruiksruimte van 17,50 m².  Ideaal als studio of atelier in de tuin, maar kan ook heel goed gebruikt worden voor permanente bewoning. Voor je tiener bijvoorbeeld. Een vrijstaand puberparadijs in de tuin 😉

Meer behoefte aan een zorgwoning? Dan wil je vast wat meer ruimte en minimaal 1 slaapkamer. Met twee van deze modules naast elkaar ontstaat een netto ruimte van zo’n 36 m² waardoor een aparte slaapkamer wel mogelijk is. Kijk maar eens naar de Kulna Universeel M met een netto vloeroppervlak van zo’n 36m²

 

Toepassingsmogelijkheden

  • > zelfstandige woonunit in de tuin voor jouw puber
  • > gastenverblijf
  • > B&B
  • > Studio
  • > Atelier
  • > Kapsalon
  • > Massageruimte
  • > Kantoor aan huis
  • > etc.
Bekijk onze brochure over KULNA Bekijk onze pagina over de leverancier van KULNA
 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

24 m2
17.5 m2
2
m2
3 x 8 x 3 m
2,8 m
180 dagen

 
 

De KŮLNA heeft een fundering nodig. De aard en de uitvoering daarvan kunnen variëren van een schroefpalen fundering of een stroken fundering op staal of een palen fundering, met betonstroken of stalen liggers. De soort van fundering is sterk afhankelijk van de bouwlocatie en het advies van de constructeur.
De exacte berekening moet van de constructeur komen en die is mede afhankelijk van de eisen die de gemeente stelt. Ook de kosten van de constructeur moet je dus meenemen in je budgettering. Informeer vooraf altijd naar de regels bij de gemeente waar je van plan bent een kavel aan te schaffen.

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant