KŮLNA Space L1.

Wonen in een naam van een ruimteschip

Precisie productie in de fabriek

De KŮLNA serie zijn huizen die volledig in de fabriek worden gemaakt als modulaire woning. Dat betekent dat de woning in delen naar de bouwplaats komt, en ter plekke in krap 3 weken in elkaar kan worden gezet.

78 vierkante meter voor een aantrekkelijke prijs

Deze woning van KŮLNA in het type Space L1 is in de plattegrond getekend als een 5 kamer woning, maar uiteraard kan je zelf een indeling maken die beter bij jouw wensen past. De woning wordt geleverd in de getekende opzet compleet geplaatst. Exclusief verwarming.

 

Het lijkt wel Startrek

De KŮLNA Space L1 doet in naam denken aan iets ruimtelijks uit de beroemde serie. En ruimte is er te over in dit type huis. Met een woonoppervlakte van 78 meter, geformeerd in een U-vorm is het zelfs mogelijk om een vijfkamer indeling te maken. Met een patio terras dat je eventueel met een scherm kunt afsluiten ontstaat een ‘kast’ van een villa.

Download onze brochure over KULNA Bekijk onze pagina over de leverancier van KULNA
 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

97 m2
78 m2
4
22 m2
15,75 x 7,73 x 3m m
2,8 m
180 dagen

 
 

De KŮLNA heeft een fundering nodig. De aard en de uitvoering daarvan kunnen variëren van een schroefpalen fundering of een stroken fundering op staal of een palen fundering, met betonstroken of stalen liggers. De soort van fundering is sterk afhankelijk van de bouwlocatie en het advies van de constructeur.
De exacte berekening moet van de constructeur komen en die is mede afhankelijk van de eisen die de gemeente stelt. Ook de kosten van de constructeur moet je dus meenemen in je budgettering. Informeer vooraf altijd naar de regels bij de gemeente waar je van plan bent een kavel aan te schaffen.

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant