Kulna Space S.

Een kleine maar fijne woonstudio

4 meter 21 bij 7 meter 73

De KŮLNA Space S is een basismodule uit de KŮLNA serie met een maatvoering van 4,21 x 7,73 meter. Het biedt je een netto woonoppervlakte van zo’n 25 m². Je kan deze module als ‘stand-alone unit’ gebruiken als kleine woonstudio, maar hij is ook te beschouwen als een start-bouwelement waarmee je op termijn de voor jou ideale woonruimte creëert.

Lego Masters

Je plaats simpelweg blokken naast of op elkaar totdat de woning uiteindelijk voldoet aan jouw voorkeuren. Het is net zoiets als bij Lego masters. Ook is het mogelijk om open ruimtes te creëren en de lay-out en grootte van de ramen aan te passen aan jouw wensen. Dat heeft uiteraard altijd wel wat consequenties voor de uiteindelijke prijs omdat voor dergelijke aanpassingen nieuwe tekeningen en constructeursberekeningen gemaakt moeten worden.

Meer keuzes

Je hebt sowieso diverse keuze mogelijkheden voor wat betreft de vloer, de tegels in de badkamer en de afwerking van de buitenwand.

 

Fantastisch geïsoleerd

KŮLNA is een uniek modulair bouwsysteem waarbij je houten, goed geïsoleerde modules samengevoegd tot de door jou gewenste woonruimte. De modules worden vervolgens in de fabriek van KŮLNA gemaakt met gecomputeriseerde precisie zaagmachines en naar jouw bouwterrein gebracht. Daar worden ze door een bouwteam van de fabriek in korte tijd in- en aan elkaar gezet tot de door jou gekozen uitvoering.

Stapelbaar

De KŮLNA is standaard uitgevoerd met een plat dak zodat er altijd een mogelijkheid is om er later nog een KŮLNA element bovenop te plaatsen. Als je zeker weet dat je de woning in de toekomst niet verder in de hoogte gaat uitbreiden, dan kan je er ook voor kiezen om een puntdak te laten plaatsen. Die is dan weer nuttig bruikbaar voor toekomstige plaatsing van PV panelen.

Download onze brochure over de KULNA woningen Bekijk onze pagina over leverancier Purlive
 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

32.5 m2
25.5 m2
1
m2
7,73 x 4,21 x 3 m
2,8 m
180 dagen

 
 

De KŮLNA heeft een fundering nodig. De aard en de uitvoering daarvan kunnen variëren van een schroefpalen fundering of een stroken fundering op staal of een palen fundering, met betonstroken of stalen liggers. De soort van fundering is sterk afhankelijk van de bouwlocatie en het advies van de constructeur.
De exacte berekening moet van de constructeur komen en die is mede afhankelijk van de eisen die de gemeente stelt. Ook de kosten van de constructeur moet je dus meenemen in je budgettering. Informeer vooraf altijd naar de regels bij de gemeente waar je van plan bent een kavel aan te schaffen.

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant