Modulaire huizen van AVRAME.

Onze leverancier AVRAME produceert in piramide vorm gebouwde hoogwaardige energie-efficiënte, houtskeletbouw huizen als bouwpakket. Wij vertegenwoordigen met trots deze fraaie huizen in de vorm van de hoofdletter A, vooral ook omdat ze van A-kwaliteit zijn. De modulaire huizen uit het assortiment van AVRAME zijn behalve fraai van vormgeving vooral ook betaalbaar, duurzaam, praktisch ingedeeld én zelf te bouwen.

Veelzijdig

De mogelijkheden om met de in piramide vorm ontwikkelde modellen te variëren zijn uitgebreid. Je kunt aanpassingen laten maken in indeling, je kan aan beide zijden dakkapellen of dakramen toevoegen en terrassen plaatsen. Heb je de financiële middelen, dan kan je op enig moment het huis verlengen of je voegt het samen met meerdere units met corridors ertussen. Voor een ruimtelijk effect kan je ook een deel van het plafond open laten.

Een huis als bouwpakket bespaart tijd en geld

Bouwpakket- of kitwoningen zijn ontworpen om snel en zonder tijd- of materiaalverspilling te worden gemonteerd. De houten onderdelen worden al in de fabriek op maat gezaagd en op de bouwplaats geleverd met zeer gedetailleerde bouwinstructies. Elke kit bevat eenvoudig te volgen instructies, zodat iedereen die een beetje handig is het werk kan uitvoeren.

De meeste modellen kunnen met twee personen worden opgebouwd. AVRAME heeft voor elk detail gezorgd, zodat je jouw woning zonder verrassingen kunt bouwen. Kies je voor één van de AVRAME modellen dan schaf je een bijzonder bouwproces aan.

AVRAME heeft een schat aan informatie gedeeld door middel van informatieve Youtube films waarmee je een goed beeld krijgt van de voordelen, de mogelijkheden, het hoe en waarom en de werkwijze van het bouwen van een AVRAME woning. Laat je inspireren en klik op de link: Bekijk hier een filmpje van AVRAME

De verschillende modellen

AVRAME heeft haar modellen opgedeeld in 3-lijnen: De SOLO, DUO en TRIO. Het verschil zit hem in de grootte van de A-frame spanten die altijd bestaat uit een gelijkzijdige driehoek, dus uit drie gelijkzijdige oppervlakten.

Het blijft een piramidevorm, alleen is de een veel groter (breder en hoger) dan de ander. Die grootte van de spanten bepaalt ook of het huis een volledige verdieping of een loft kan hebben. De indeling is vrij, maar de maatvoering van de spanten is vast.

De modelnamen SOLO, DUO en TRIO

De Avrame SOLO-serie: zonder verdieping.

De A-frame spanten voor SOLO-huizen hebben de vorm van een gelijkbenige driehoek met 3 gelijke zijdes van 4,20 meter en een inpandige hoogte van 3,90 meter.

De Avrame DUO-serie: met vide.

De A-frame spanten voor het type DUO-huizen hebben de vorm van een gelijkzijdige driehoek met 3 gelijke zijdes van 5,70 meter en een inpandige hoogte van 5,20 meter.

De Avrame TRIO-serie: met een verdieping.

De A-frame spanten voor TRIO-huizen hebben de vorm van een gelijkzijdige driehoek met 3 gelijke zijdes van 9,0 meter en een hoogte van 8,70 meter.

Aan de modelnamen waaruit de series bestaan, hebben we voor het gemak een getal toegevoegd dat de lengte van het huis weergeeft. De Trio 150 is een huis uit de TRIO serie in de vorm van een gelijkbenige driehoek met drie zijdes van 9 meter en een lengte van 15 meter. Omdat de indeling van de AVRAME modellen aan te passen is kan je jouw keuze baseren op vierkante meters of budget. De lengte is aanpasbaar. Er komen dan extra spanten bij, maar de hoogte blijft gelijk.

Welke maat past bij jouw situatie?

De woningen van AVRAME zijn levensloop bestendig. Je bouwt er simpelweg een stuk aan als je ooit meer ruimte nodig hebt. Omdat de indeling van de AVRAME modellen aan te passen zijn qua plattegrond, kun je de keuze baseren op het gewenste vloeroppervlakte of op je budget. De lengte is aanpasbaar. Dat wil zeggen dat de hoogte gelijk blijft, maar dat er wel meer spanten bij komen.

Op bijgaande YouTube film zie je de toelichting op de modellen.

Vlotte levertijden

De modellen van AVRAME kunnen vrij snel geleverd worden na opdracht, uiteraard afhankelijk van de planning van de fabriek. Meestal kunnen we tussen de 10 en 12 weken een huis gereed hebben voor transport naar Nederland.

De bouwfases van een AVRAME woning in beeld

De Avrame modellen:

 

De voordelen op een rij:

 • Overal plaatsbaar, op elke fundering (bestaand of nieuw)
 • Snelle en eenvoudige installatie
 • Stap-voor-stap instructies, zodat de plaatsing met slechts 2 mensen gedaan kan worden
 • De dak-hoek is perfect geschikt voor de montage van zonnepanelen
 • Mooie en praktische ontwerpen met een optimale benutting van de binnenruimte
 • Duurzame bouwmethode
 • Energie-efficiënt door het gebruik van hoogwaardige materialen, de vorm en de hoge mate van isolatie (laat je ook door ons informeren over een accupakket voor de zonnecollectoren)
 • Betaalbaar
 • Uit te breiden zodra jouw woonwensen veranderen
 • De A-frame spanten zijn 100% dragend, tussenmuren zijn dus niet noodzakelijk
 • Binnen indeling vrij in te vullen door het ontbreken van tussenmuren
 • dakkapellen, dakramen, en terrassen in vele uitvoeringen mogelijk (optioneel)

Bereken zelf de prijs van AVRAME

Op de site van AVRAME kan je zelf eenvoudig berekenen wat het model woning van jouw keuze gaat kosten. Nou ja, het model van de hoofdletter A staat wel vast, maar de maat en de koppeling aan meerdere AVRAME huizen kan ook.

AVRAME in Nederland

Om het voor een zelfbouwer overzichtelijk te maken heeft AVRAME een aantal handige documenten ontwikkeld om te helpen in de voorbereidingsfase van het bouwproces. Deze documenten kun je downloaden tegen de kostprijs.

PDF document over zelfbouwen:

Hierin lees je hoe je In 15 stappen jouw project van de grond krijgt. Hierdoor krijgt je precies het huis dat je nodig hebt en voorkom je fouten. Het document beslaat 24 pagina’s en kost eenmalig € 9  Beginnen aan zelfbouw

100 vragen over het zelfbouw proces:

Er is door AVRAME ook een bouwgids met 100 vragen uitgebracht om je te helpen het zelfbouwproces goed te begrijpen. Je krijgt een helder beeld van wat je kunt verwachten als je aan een zelfbouwproject begint.

Het handige boekje is aan te schaffen voor € 39 op de site van AVRAME met een unieke 7 dagen “niet goed, geld terug” garantie. 100 vragen over het zelfbouw proces

De budgetering gids

Met dit handige hulpmiddel van AVRAME kan je nauwkeurig en eenvoudige de totale kosten van jouw bouwproject berekenen. Het is een digitale gids in PDF formaat van 30 pagina’s en het bevat een professionele spreadsheet (de nieuwste versie). Het hulpmiddel is via de website van AVRAME te bestellen voor € 69. Budgetsysteem

Filmpjes van AVRAME

AVRAME heeft tevens een aantal films op youtube gepubliceerd. Goed en leuk om te bekijken als je overweegt om een AVRAME piramide huis te gaan bouwen.

Onderstaand kun je diverse filmpjes van AVRAME bekijken.

AVRAME kit huizen bekijk je hier:
AVRAME Kithuizen

AVRAME kit bouwen bekijk je hier:
AVRAME Kit bouwen

AVRAME Prefab House Kits – wat kan je verwachten? bekijk je hier:
Prefab huis kits

Avrame met de A van A-kwaliteit

Lees het artikel  van Wonen in Hout over Avrame in het tijdschrift Kavel & Huis van mei 2022.

Note:

Voor alle woningen in ons aanbod geldt dat prijswijzigingen en aanpassingen zijn voorbehouden. Het ontwikkelen en bouwen van huizen is een dynamisch proces waarbij iedere verbetering en oplossing wordt gebruikt voor een volgende woning.

Bezoek de website van AVRAME

 

 

Avrame G93

Vanaf €
inclusief BTW

 
 

Avrame Solo+ serie

Vanaf €
inclusief BTW

 
 
 

Aframe model

Vanaf € 125.000
inclusief BTW

 
 

Avrame kithaus 105G

Vanaf €
inclusief BTW

 

Avrame kithaus 105G

Droom even mee naar een écht groot huis dat je helemaal zelf bouwt

Lees meer
 

AVRAME TRIO 57

Trio staat voor het type Avrame huis met een verdieping

Lees meer
 

AVRAME TRIO 57

Vanaf € 60.300
inclusief BTW

 
 

AVRAME TRIO 75

Vanaf € 74.325
inclusief BTW

 
 
 

AVRAME TRIO 100

Vanaf € 84.360
inclusief BTW

 
 

AVRAME TRIO 120 DUO

Vanaf €
inclusief BTW

 
 

AVRAME TRIO 120

Als je zo het kunt maken net als op de foto wil je het hebben

Lees meer
 

AVRAME TRIO 120

Vanaf € 106.965
inclusief BTW

 
 

AVRAME TRIO 150

Vanaf € 131.925
inclusief BTW

 

AVRAME TRIO 150

Dit huis bouw je helemaal zelf op in ongeveer vier weken

Lees meer