AVRAME TRIO 120.

Als je zo het kunt maken net als op de foto wil je het hebben

Een compleet huis als bouwpakket

Voor de handige avonturier is het bouwen van een eigen huis misschien wel de mooiste jongensdroom die wij uit kunnen laten komen. In de fabriek worden onder perfecte geconditioneerde omstandigheden alle onderdelen tot in de kleinste details voorbereid. Eenmaal aangekomen op het bouwkavel kan aan de bouw worden begonnen aan de hand van detailtekeningen. Met minstens twee zeer handige vrienden en goed gereedschap zet je een A-frame Trio120 in 3 à 4 weken in elkaar waarna je met de binnenafwerking kunt beginnen. Niets mooier dan je eigen gebouwde huis!

Het kan altijd nog groter

Los van de keuze van de diverse beschikbare AVRAME modellen, hebben we verderop op deze website, dit huis ook in een duo variant leverbaar. Je plaatst dan twee van deze punten naast elkaar en je schakelt ze met een gang of overkapping. Ideaal als je samen met je beste vrienden een stuk grond koopt en er je oudedagsvoorziening op wilt realiseren.

Ben je serieus en wil je meer weten?

Je kunt nu ook alleen het bouwplan bij Avrame bestellen.

Daarmee krijg je alle tekeningen en documenten die nodig zijn voor het plannen en uitvoeren van de bouw van een Avrame TRIO 120. Hiermee heb je ook alles in huis om een bouwvergunning aan te vragen. Bestel je daarna ook de Avrame-huiskit , dan worden de volledige kosten van de aankoop van het bouwplan in mindering gebracht op de kitprijs!

Lees meer

 

Een gelijkzijdige driehoek

Het woningtype Avrame Trio 120 is de op een na grootste woning uit deze reeks. Net als alle andere Trio modellen zijn de hoogte en de breedte maat vast (9 x 8,70 meter), maar de lengte is variabel. 120 staat voor de lengtemaat van 12 meter en Trio staat voor de verdieping. Het netto woonoppervlakte komt daarmee op een riante 108 vierkante meter.

Bezoek onze pagina over leverancier AVRAME Download hier de indeling van de AVRAME Trio 120
 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

121 m2
108 m2
5
m2
12 x 9 x 8,70 m
5 m
180 dagen

 
 

In veel gevallen is het mogelijk een huis te plaatsen zonder fundering. Dat wil zeggen, er moet altijd een ringfundering gemaakt worden, maar heien is lang niet altijd en overal noodzakelijk.

Voor het aanleggen van een fundering met heipalen moet je tenminste 15.000 euro budgetteren. De exacte berekening is afhankelijk van de eisen die de gemeente stelt, maar ook aan de eisen van de hypotheek verstrekker. Informeer vooraf naar de regels bij de gemeente waar je van plan bent een kavel aan te schaffen.

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant