AVRAME TRIO DUO.

Mag het een huisje meer zijn…

Twee Avrame Trio 120 woningen aan elkaar koppelen… Tja.. dat kan natuurlijk ook! Als je extra veel ruimte nodig hebt of bv. een Bed & Breakfast ambitie naast je huis wilt realiseren. Of wanneer je je ouders dichtbij maar wel apart bij je wilt laten wonen… Met een geschakelde Avrame 120 is het mogelijk en het ziet er nog spectaculair uit ook.

Een huis van Avrame bouw je zelf als je durft

Deze efficiënte huizen krijg je als bouwpakket geleverd en moeten dus nog door jezelf gebouwd gaan worden. Dit kan je zelf doen, maar je kan het uiteraard ook door een lokale aannemer laten uitvoeren. Wij kunnen de driehoek huizen ook als prefab houtskeletbouw voor je laten bouwen door onze bouwploeg. Wij denken graag met je mee. Hoe dan ook, de kwaliteit van de materialen en de isolatiewaardes zijn prima in orde.

 

Twee gelijkbenige driehoeken

De schuine daklijn van de Avrame woningen geeft een knusse sfeer aan deze houten huizen. De helling hoek van de daklijn is daarnaast zeer geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. De toch al energiezuinige woningen helemaal off-grid bewoonbaar maken kan dus ook. En het dakoppervlakte is groot genoeg voor een SDE+ subsidie zolang het nog kan. Wij adviseren echter een PV convertor en een 48 Volt batterij voor volledig eigen gebruik.

Download de plattegrond van AVRAME TRIO 120 DUO
 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

270 m2
264 m2
13
m2
24 x 12 x 8,7 m
m
dagen

 
 

In veel gevallen is het mogelijk een huis te plaatsen zonder fundering. Dat wil zeggen, er moet altijd een ringfundering gemaakt worden, maar heien is lang niet altijd en overal noodzakelijk.

Voor het aanleggen van een fundering met heipalen moet je tenminste 15.000 euro budgetteren. De exacte berekening is afhankelijk van de eisen die de gemeente stelt, maar ook aan de eisen van de hypotheek verstrekker. Informeer vooraf naar de regels bij de gemeente waar je van plan bent een kavel aan te schaffen.

 

Misschien vind je dit ook interessant