AVRAME TRIO 57.

Een volledig in de fabriek

Een huis van AVRAME wordt volledig in de fabriek als prefab huis voor je gemaakt. De woning komt in delen naar de bouwplaats en zet je ter plekke in elkaar. Dit is met 2 mensen beslist goed te doen.

Een groot voordeel van deze modulebouw huizen is dat ze op termijn zijn uit te breiden aan de hand van extra gewenste ruimte of extra ontstane ruimte in de portemonnee.

AVRAME huizen kan je langer maken en eventueel verplaatsen. Door de dakhelling zijn ze uitermate geschikt voor de montage van PV-panelen waarmee je off-grid kunt wonen.

 

De AVRAME woning is een A-frame. Een gelijkzijdige driehoek. Deze piramide woning kan je helemaal zelf bouwen aan de hand van detailtekeningen.

De indeling bepaal je zelf evenals de keuze voor wandafwerking en de plaatsing van bijvoorbeeld de ingang en het dakraam.

Download de catalogus van AVRAME
 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

55 m2
52 m2
4
m2
5,7 x 90 x 8,7 m
8,5 m
175 dagen

 
 

In veel gevallen is het mogelijk een huis te plaatsen zonder fundering. Dat wil zeggen, er moet altijd een ringfundering gemaakt worden, maar heien is lang niet altijd en overal noodzakelijk.

Voor het aanleggen van een fundering met heipalen moet je tenminste 15.000 euro budgetteren. De exacte berekening is afhankelijk van de eisen die de gemeente stelt, maar ook aan de eisen van de hypotheek verstrekker. Informeer vooraf naar de regels bij de gemeente waar je van plan bent een kavel aan te schaffen.

 

Misschien vind je dit ook interessant