AVRAME TRIO 57.

Trio staat voor het type Avrame huis met een verdieping

Goed geoutilleerd en uitermate efficiënt

Een huis van AVRAME wordt volledig in de fabriek als prefab houtskeletbouw woning voor je gemaakt. Het geheel komt in delen naar de bouwplaats en je zet het zelf ter plekke in elkaar. Dit is met 2 mensen beslist goed te doen.

Een groot voordeel van deze prefab huizen is dat ze op termijn zijn uit te breiden aan de hand van extra benodigde ruimte of extra ontstane ruimte in jouw portemonnee.

De timmerfabriek van AVRAME werkt heel efficiënt en is goed uitgerust. Technisch en isolatie-technisch zitten de huizen goed in elkaar.

Zeer geschikt voor zonne-energie

Door de schuine daken van de A-vorm, is er altijd een zijde uitermate geschikt voor de montage van PV-panelen. Koppel je daar een batterijpakket aan, dan kan je off-grid wonen. Wel zo fijn als je bedenkt dat de meeste stroom voorlopig nog wel wordt opgewekt door kolencentrales.

Verdiepingsvloer

De AVRAME huizen van het type TRIO hebben een volledige woonlaag door middel van een verdiepingsvloer. Uitermate fraai is om een deel in te zetten als vide voor een fantastisch ruimtelijk effect.

Afgemeten naar typenummer

De Trio 57 heeft als vaste maat een breedte van 9 meter, een hoogte van 8,7 meter en een lengte van 5,7 meter.

Ben je serieus en wil je meer weten?

Je kunt nu ook alleen het bouwplan bij Avrame bestellen.

Daarmee krijg je alle tekeningen en documenten die nodig zijn voor het plannen en uitvoeren van de bouw van een Avrame TRIO 57. Hiermee heb je ook alles in huis om een bouwvergunning aan te vragen. Bestel je daarna ook de Avrame-huiskit , dan worden de volledige kosten van de aankoop van het bouwplan in mindering gebracht op de kitprijs!

Lees meer

 

A-kwaliteit

De AVRAME woning is een A-frame, een gelijkzijdige driehoek, de vorm van de letter A. Deze piramide woning kan je helemaal zelf bouwen aan de hand van detailtekeningen.

De indeling bedenk je helemaal zelf evenals de keuze van de wandafwerking en de plaatsing van bijvoorbeeld de ingang en het dakraam. Het wordt echt jouw huis.

Voor iedere wens een maat

AVRAME huizen zijn uit te breiden als je op een dag meer ruimte nodig hebt. De lengte is aan te passen. De hoogte blijft gelijk, maar je krijgt er meer spanten bij. Omdat de AVRAME modellen zelfdragend zijn heb je geen binnenwanden nodig. Je kunt ze daarom eenvoudig aanpassen in de plattegrond. Zo kan je jouw keuze baseren op het benodigde vloeroppervlak of op je beschikbare budget.

Bezoek onze webpagina over leverancier AVRAME
Download de catalogus van AVRAME
 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

55 m2
52 m2
4
m2
5,70 x 9,00 x 8,70 m
8,50 m
180 dagen

 
 

In veel gevallen is het mogelijk een huis te plaatsen zonder fundering. Dat wil zeggen, er moet altijd een ringfundering gemaakt worden, maar heien is lang niet altijd en overal noodzakelijk.

Voor het aanleggen van een fundering met heipalen moet je tenminste 15.000 euro budgetteren. De exacte berekening is afhankelijk van de eisen die de gemeente stelt, maar ook aan de eisen van de hypotheek verstrekker. Informeer vooraf naar de regels bij de gemeente waar je van plan bent een kavel aan te schaffen.

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant