AVRAME TRIO 100.

Dit is top of the hill wonen

Een AVRAME huis bouw je helemaal zelf

Eigenhandig jouw gezinswoning bouwen? Energie efficiënt, duurzaam en indien gewenst zelfs off-grid. Een woning waarin je alles naar eigen wens kunt aanpassen en waar je jouw hele ziel en zaligheid in kwijt kunt. Later misschien toch meer ruimte nodig? Kan ook. Dan bouwt je er in de lengte gewoon nog een stuk aan.

Is het echt zo gemakkelijk?

Wij weten zeker van wel. De huizen van AVRAME worden al een aantal jaren geleverd en gebouwd en door de jaren heen zijn er voortdurend kleine verbeteringen aangebracht. Het bouwen van een eigen huis is wel een avontuur en je moet beslist twee handige mensen hebben om de klus te klaren. Alleen is te risicovol en een aantal delen zijn groot en zwaar. Eventueel kunnen wij een bouwbegeleider leveren en we hebben ook een compleet bouwteam. Kies maar.

Afgemeten naar typenummer

De Trio 100 heeft als vaste maat een breedte van 9 meter, een hoogte van 8,7 meter en een lengte van 10 meter.

Ben je serieus en wil je meer weten?

Je kunt nu ook alleen het bouwplan bij Avrame bestellen.

Daarmee krijg je alle tekeningen en documenten die nodig zijn voor het plannen en uitvoeren van de bouw van een Avrame TRIO 100. Hiermee heb je ook alles in huis om een bouwvergunning aan te vragen. Bestel je daarna ook de Avrame-huiskit , dan worden de volledige kosten van de aankoop van het bouwplan in mindering gebracht op de kitprijs!

Lees meer

 

Een vide onder de immense punt

Op de bovenverdieping van dit type huis in de vorm van de hoofdletter A kan je een vide aanbrengen als zitkamer of slaapgedeelte. De ruimtelijkheid is een fantastische ervaring en het is ook nog eens efficiënt omgaan met vierkante meters. Jij bepaalt het helemaal zelf.

Indeling

De indeling kan je zelf bepalen. De plattegrond is gebaseerd op een meest ideale indeling. Op de begane grond heb je een royale woonkamer van ca. 32 m² met openslaande deuren naar de tuin of het terras. Koken doe je in de open keuken.

Doordat je vanuit de woonkamer naar de nok van het dak kunt kijken, geeft dit een enorm ruimtelijk gevoel. Handig is de extra kamer van ca. 12,6 m² op de benedenvloer die je kunt gebruiken als slaapkamer, studeerkamer of speelkamer.

Met een juiste situering op het noorder-licht is het, door het schuine dak, ook als atelier prima geschikt. De badkamer bevindt zich eveneens op de begane grond.

Via een open trap kom je op de vide waar nog eens 2 riante slaapkamers van zo’n 19 m² te realiseren zijn.

Download hier de plattegrond van Avrame Trio 100 Bezoek onze webpagina over leverancier AVRAME Bekijk alle bouwplannen van AVRAME
 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

90 m2
97.3 m2
5
m2
10 x 9 x 8,7 m
m
180 dagen

 
 

In veel gevallen is het mogelijk een huis te plaatsen zonder fundering. Dat wil zeggen, er moet altijd een ringfundering gemaakt worden, maar heien is lang niet altijd en overal noodzakelijk.

Voor het aanleggen van een fundering met heipalen moet je tenminste 15.000 euro budgetteren. De exacte berekening is afhankelijk van de eisen die de gemeente stelt, maar ook aan de eisen van de hypotheek verstrekker. Informeer vooraf naar de regels bij de gemeente waar je van plan bent een kavel aan te schaffen.

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant