AVRAME TRIO 100.

Een AVRAME huis is een zelfbouw huis

Eigenhandig jouw gezinswoning bouwen. Energie efficiënt, duurzaam en indien gewenst zelfs off-grid. Een woning waarin je alles naar eigen wens kunt aanpassen en waar je jouw hele ziel en zaligheid in kwijt kunt. Later misschien toch meer ruimte nodig? Kan ook. Dan bouwt je er in de lengte gewoon nog een stuk aan.

 

Een vide onder de immense punt

Op de bovenverdieping van dit type huis in de vorm van de hoofdletter A kan je een vide aanbrengen. De ruimtelijkheid is een fantastische ervaring en het is ook nog eens efficient omgaan met vierkante meters. De keuze is aan jou.

Zelf bouwen iets te lastig?

De Avrame huizen zijn een bouwpakket. Je hebt dan tenminste wel twee heel handige mensen nodig om het in een paar weken te bouwen. Denk je dat dit een beetje te hoog gegrepen is, geen nood. Wij leveren een complete bouwploeg met ervaring in dit soort bouwwerken. Dan laten we deze Avrame voor jou in prefab houtskeletbouw maken.

Download de plattegrond van Avrame Trio 100
 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

m2
97.3 m2
5
m2
10 x 9 x 8,7 m
m
dagen

 
 

In veel gevallen is het mogelijk een huis te plaatsen zonder fundering. Dat wil zeggen, er moet altijd een ringfundering gemaakt worden, maar heien is lang niet altijd en overal noodzakelijk.

Voor het aanleggen van een fundering met heipalen moet je tenminste 15.000 euro budgetteren. De exacte berekening is afhankelijk van de eisen die de gemeente stelt, maar ook aan de eisen van de hypotheek verstrekker. Informeer vooraf naar de regels bij de gemeente waar je van plan bent een kavel aan te schaffen.

 

Misschien vind je dit ook interessant