AVRAME TRIO 75.

Mi Casa Es Su Casa

Wordt dit jouw nieuwe huis?

Met de headline ‘Mi Casa Es Su Casa‘ worden we beter gevonden in allerlei zoekmachines. Eerlijk is eerlijk. Maar als je helemaal zelf een huis gaat bouwen, ga je dit gevoel van; ‘Mijn Huis Is Jouw Huis’ vol trots overhouden aan je project. Zoals de Engelse vertaling het nog het mooist verwoord; ‘Make yourself at home‘. Bekijk het filmpje, laat je inspireren en lach om de herrie van de zaagmachine dwars door de opname heen.

Volledig off-grid

In de landen waar dit type huizen oorspronkelijk voor zijn ontwikkeld is er niet zoals bij ons, een dekkend electriciteitsnet. Vandaar dat er heel slim wordt omgegaan met de mogelijkheden van ‘self sustainable’ wonen. Het niet afhankelijk te hoeven zijn van de netbeheerder voor stroom of water. Vandaar dat ze in het filmpje ook zijdeling spreken over de grijze kast waar een batterijopslag in voorzien is, want dat is in Noord- en Oost Europa heel gebruikelijk. Dit kan bij ons in Nederland ook, en het is ook zeker betaalbaar.

Afgemeten naar typenummer

De Trio 75 heeft als vaste maat een breedte van 9 meter, een hoogte van 8,7 meter en een lengte van 7,5 meter.

Ben je serieus en wil je meer weten?

Je kunt nu ook alleen het bouwplan bij Avrame bestellen.

Daarmee krijg je alle tekeningen en documenten die nodig zijn voor het plannen en uitvoeren van de bouw van een Avrame TRIO 75. Hiermee heb je ook alles in huis om een bouwvergunning aan te vragen. Bestel je daarna ook de Avrame-huiskit , dan worden de volledige kosten van de aankoop van het bouwplan in mindering gebracht op de kitprijs!

Lees meer

 

Trio veronderstelt iets anders

Dit type huis, de Avrame Trio 75, heeft een volledige verdiepingsvloer. Dat ze de woningen met de vloer zo hebben genoemd hebben wij maar zo gelaten, hoewel we het wel steeds uit moeten leggen. De Avrame Duo is namelijk de versie van 2 volledige a-frame huizen aan elkaar geschakeld.

1 met de omgeving worden

Sommige gemeentes doen erg ingewikkeld over het verlenen van toestemming voor het plaatsen van deze magnifieke punt huizen. Wanneer er echter duidelijk gemaakt wordt dat deze huizen ecologisch verantwoord zijn en deels ingegraven kunnen worden in een aarden wal, dan verandert de zaak. Wonen in Hout helpt je graag met tips & tricks om je droom te verwezenlijken.

Vierkante meters

De Avrame huizen zijn leverbaar in vele soorten, zolang het maar A is.

Next steps

Er zijn veel Avrame-filmpjes op youtube verschenen die uitleg geven over de mogelijkheden van een zelfbouw huis in de vorm van een A. Denk je dat helemaal zelf bouwen je relatie onder druk gaat zetten, bestel je huis dan bij ons als Prefab Houtskelet pakket. Je krijgt dan wanden en vloeren als panelen geleverd, met alle isolatiematerialen er al in.

Bezoek onze webpagina over leverancier AVRAME
Download hier de plattegrond van AVRAME Trio 75
 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

71.7 m2
71.5 m2
4
m2
7,5 x 9 x 8,7 m
m
180 dagen

 
 

In veel gevallen is het mogelijk een huis te plaatsen zonder fundering. Dat wil zeggen, er moet altijd een ringfundering gemaakt worden, maar heien is lang niet altijd en overal noodzakelijk.

Voor het aanleggen van een fundering met heipalen moet je tenminste 15.000 euro budgetteren. De exacte berekening is afhankelijk van de eisen die de gemeente stelt, maar ook aan de eisen van de hypotheek verstrekker. Informeer vooraf naar de regels bij de gemeente waar je van plan bent een kavel aan te schaffen.

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant