AVRAME TRIO 150.

Dit huis bouw je helemaal zelf op in ongeveer vier weken

En het kan altijd groter

Hoewel de Trio150 het grootste huis is in de serie van Avrame kan het altijd en op termijn nog een stap groter. Waar de bouwlengte 15 meter is, kan in de toekomst een reeks meters aangebouwd worden. Daarmee is een zelfbouw huis in de vorm van een Pyramide eigenlijk levensloopbestendig.

Een a-frame huis van deze omvang zet je met twee tot vier handige mensen in elkaar in zo’n 50-65 dagen. Kom daar maar eens om met een huis van stenen en beton.

Is het helemaal zelf bouwen van je eigen huis wel een droom maar denk je eigenlijk dat het je niet lukt, dan kunnen wij je een bouwploeg leveren. Reken dan op een bedrag van zo’n € 55.000  voor de extra kosten en calculeer het isolatiemateriaal erbij hetgeen op ongeveer 12.000 euro komt.

 

Top of the line

Het grootste zelfbouwpakket in de serie Trio van Avrame is deze Trio150.

Het is een huis met twee verdiepingen en een vloeroppervlakte van 126 vierkante meter. Daar kan een flink gezin gemakkelijk in wonen. Zeker wanneer je in aanmerking neemt dat er gemakkelijk 2 badkamers en 4 slaapkamers onder de punt passen.

Onder aan deze pagina staan de indelingsopties waarin je een keuze hebt om een en ander aan te passen naar jouw wensen.

Ben je serieus en wil je meer weten?

Je kunt nu ook alleen het bouwplan bij Avrame bestellen.

Daarmee krijg je alle tekeningen en documenten die nodig zijn voor het plannen en uitvoeren van de bouw van een Avrame TRIO 150. Hiermee heb je ook alles in huis om een bouwvergunning aan te vragen. Bestel je daarna ook de Avrame-huiskit , dan worden de volledige kosten van de aankoop van het bouwplan in mindering gebracht op de kitprijs!

Lees meer

Download de plattegrond van Avrame TRIO 150 Bezoek onze pagina over leverancier AVRAME
 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

140 m2
126 m2
5
1 m2
15 x 9 x 8,70 m
m
90 dagen

 
 

In veel gevallen is het mogelijk een huis te plaatsen zonder fundering. Dat wil zeggen, er moet altijd een ringfundering gemaakt worden, maar heien is lang niet altijd en overal noodzakelijk.

Voor het aanleggen van een fundering met heipalen moet je tenminste 15.000 euro budgetteren. De exacte berekening is afhankelijk van de eisen die de gemeente stelt, maar ook aan de eisen van de hypotheek verstrekker. Informeer vooraf naar de regels bij de gemeente waar je van plan bent een kavel aan te schaffen.

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant