NordCabin

Het doordachte Tiny House Concept

Bij NordCabin staat alles in het teken van het bieden van de meest waardevolle woonervaring. Tot in het kleinste detail. Hun waarden gaan verder dan alleen milieuvriendelijkheid. Ze bouwen Tiny Houses die kwaliteit ademen in elk facet. Met een duidelijk doel en duurzaamheid in gedachten, creëren ze NordCabins waar je volop van het leven kunt genieten. Waar je ook bent.

Een meesterwerk in compact wonen

De goed ontworpen compacte woningen zijn vervaardigd met de zorgvuldig geselecteerde materialen. Ze begrijpen dat de juiste indeling en afwerking essentieel zijn voor het creëren van de perfecte sfeer en het vervullen van jouw ultieme woonwensen. Bij NordCabin streven ze ernaar om jouw ideale woonruimte te realiseren, met aandacht voor elk detail.

Gelukkige gezinnen in prefab woningen

Het doel is eenvoudig: prefab huizen bouwen voor ‘Happy Families’. Ze combineren de beste duurzame materialen, innovatief design en een rijke ervaring in een aantrekkelijke compacte woning. En dat voor een betaalbare prijs.

Een NordCabin is zoveel meer dan zomaar een woning – het is een toevluchtsoord dat je helpt om volop te genieten van het leven. Op jouw eigen voorwaarden

Welzijn en kwaliteit van leven

Maar bij NordCabin gaan ze verder dan alleen milieuvriendelijkheid. Ze richten zich daarnaast op het bevorderen van welzijn en het verbeteren van de kwaliteit van leven. De prefab Tiny Houses bieden een ultieme woonervaring. 

Voor NU en LATER

Bij NordCabin geloven ze in een toekomstgerichte wereld. Een wereld waarin mensen de waarde van hun tijd en vrijheid waarderen en waarin ze wonen in goed ontworpen, duurzame huizen. Ze bouwen met hoogwaardige en natuurvriendelijke materialen, zodat je kunt genieten van een comfortabele en milieubewuste levensstijl. Vandaag en in de toekomst.

Gerecycled CLT – Bouwen voor een duurzame toekomst

Als onderdeel van hun toekomstgerichte visie omarmen ze gerecycled Cross-Laminated Timber (CLT). Ze geloven dat het gebruik van CLT-panelen slimmer en effectiever kan zijn. Door CLT-afsnijdingen te hergebruiken in structurele toepassingen, dragen ze bij aan een duurzamere wereld. 

Bezoek de website van NordCabin
 

Samenwerken met ons

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om zelf een houten huis te (laten) bouwen? Mail ons dan.  
[/section]