Timber Heaven.

Need we say more...

Een frisse en moderne uitstraling

Dit moderne houten huis is een prachtig voorbeeld van de fusie tussen traditionele en eigentijdse architectuur. Het organische ontwerp wordt gekenmerkt door zachte vormen en lijnen waarbij is gestreefd naar een naadloze integratie van de binnen- en de buiten ruimtes.

De grote raampartijen aan de voorzijde en het ruime terras fungeren als verlengstuk van de woonruimte en bieden een panoramisch uitzicht op de omgeving. Het overvloedige daglicht dat binnenkomt door het grote glazen oppervlak aan de voorkant van het huis creëert een frisse en moderne uitstraling.

Het dak van de woning heeft een eigentijdse overstekende kap die niet alleen zorgt voor een interessante buitenkant, maar ook extra beschutting en bescherming biedt tegen het weer. Het terras is de perfecte plek om te ontspannen, te lezen of te genieten van de zon.

Speelse indeling

Binnen in het huis wordt de moderne uitstraling voortgezet. De speelse indeling is bedoeld om de verschillende ruimtes met elkaar te verbinden. De woonkamer, eetkamer en keuken vloeien naadloos in elkaar over, waardoor een open en luchtige sfeer ontstaat. Een vide zorgt voor extra hoogte, lichtinval en geeft het huis een ruimtelijk gevoel.

Een gerealiseerd project

JAK Kwaliteit – Een ambachtelijke aanpak voor elk huis

Bij JAK-modules wordt elk huis met grote zorg behandeld en op ambachtelijke wijze uitgevoerd. Voor het team is elke opdracht een nieuwe en mooie uitdaging. Ze hechten veel waarde aan traditionalisme in het interieurontwerp, maar zijn ook niet bang om nieuwe trends te omarmen. Dit resulteert in een speelse indeling van het ontwerp.

 

Bij JAK-modules wordt gestreefd naar hoogwaardige kwaliteit, wat duidelijk tot uiting komt in de afwerking van hun huizen. Elk huis kan volledig gepersonaliseerd worden, zowel in het interieur als exterieur, om zo aan zelfs de stoutste verwachtingen te voldoen.

Kortom, een ideale combinatie van esthetiek en duurzaamheid. Het huis biedt een prachtige duurzame leefomgeving voor iedereen die houdt van modern design en comfortabel wonen.

Gegevens in ‘t kort

  • > Afmeting: 17,9 m x 7,97 x 6 m
  • > BVO (Bruto VloerOppervlak) = 137,88 m².
  • > Bruikbare oppervlakte begane grond: 94,55 m²
  • > Bruikbare oppervlakte mezzanine: 27,4 m² (bij 150 cm minimale stahoogte)
  • > Totaal Bruikbare oppervlakte = 121,9 m².
  • > Casco Plus oplevering; inclusief gesloten wanden met elektra in de wanden, evt. 5-aderige kabel, zonder wandcontactdozen en schakelaars en incl. binnen deuren.
Specifiek voor Almere-Oosterwold: 
 
  • > GO (Gebruiksoppervlak) volgens Almere Oosterwold = 163,21 m²
  • > BVO conform richtlijn Almere Oosterwold: 187,19 m²
  • > Als de veranda niet wordt overdekt, bedraagt het BVO 163,21 m².
  • (zie berekening bij materiaal-specificaties in het groene vlak onderaan deze pagina)
Bereken je prijs

Bekijk onderstaande brochures!

 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

137.88 m2
121.9 m2
4
18.7 m2
17,9 x 7,9 x 6 m
2,77 m
90 dagen

 
 

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant