Ticab House model 72.

Dat is value for money!

Vrijstaand wonen voor iets meer dan een ton

Het blijkt toch nog te kunnen. Een compleet vrijstaand huis kopen voor net iets meer dan 100.000 euro. Waar vind je dat nog?

Deze instapklare woning van 72 m2 geeft je veel huis voor je geld. Hij komt in 2 volledig afgewerkte delen aan op de bouwplaats waar hij aan elkaar wordt gekoppeld. En dan kun je meteen wonen.

Nou ja… bijna dan

Je moet hem nog wel even aansluiten op de nutsvoorzieningen.

Ook de keuken en verwarming regel je zelf

Ja, de keuken die moet er nog wel in. Want “zoveel mensen, zoveel wensen”. Kies wat jij mooi vindt en je plaats hem zelf of laat dat over aan de lokale vakman.

Bij de verwarming idem dito. De aansluitingen zitten er wel maar de verwarmingselementen koop je zelf. Wel zo handig, want dan heb je alle vrijheid in soorten, maten en kleuren. En mocht iets niet werken, dan schakel je de plaatselijke leverancier in om het te komen oplossen.

Klinkt best ideaal toch? Zeker!  Want dit goed geïsoleerde woonhuis met 2 slaapkamers is simpelweg de perfecte gezinswoning.

Note:

Wij hebben de plattegrond van de Ticab 72 wat aangepast zodat de woning een handiger indeling kreeg. Op de filmpjes zie je het huis met de oorspronkelijke indeling. Onze impressie tekeningen geven de indeling weer zoals wij hem getekend hebben.

 

2 module woning

De Ticab 72 is een modulewoning die uit 2 delen bestaat. De volledig afgewerkte delen van je nieuwe huis worden per vrachtwagen naar jou toe gebracht. Een hijskraan tilt ze van de vrachtwagen en plaatst hem op jouw kavel. Tweede deel idem dito. Daarna worden de delen ter plaatse samengevoegd tot jouw vrijstaande houten woning.

Dat is een vliegende start!

modulewoning Ticab House 72 m2

Met of zonder veranda

Standaard wordt deze houten woning geleverd zonder veranda, maar als jij zo’n fijne buitenplaats bij je woning wilt, dan kan dat. Geen probleem!

Een veranda geeft niet alleen meer ruimte in je huis, het geeft de mogelijkheid om op een nieuwe manier van je woning te genieten.

Door zo’n overdekte buitenruimte kun je een veel groter deel van het jaar buiten zitten. En het is meteen een prima plek om je natte schoenen uit te doen.

 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

72 m2
62 m2
2
m2
10,58 m x 6,8 m x 3,3 m
m
51 dagen

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant