Lyon.

Een solide bungalow

Vrijstaand wonen

Model Lyon van Ticab House laat zien dat betaalbaar vrijstaand én mooi wonen nog steeds mogelijk is. Het is een moderne en comfortabele houten gezinswoning. Zijn stoere voorkomen dankt hij aan de grote glaspui. Die zorgt voor veel lichtinval  en een optimaal contact met buiten.

Model Lyon is gelijk aan de Ticab 72, met dit verschil dat de Lyon is voorzien van een riante veranda. En dat is fijn! Dat betekent al vroeg in het voorjaar buiten zitten en een plek om overdekt te eten.

De plaatsing van het huis. 2 delen en een bouwkraan.

Veel PLUS, weinig MIN

Kiezen voor een houten woning is kiezen voor pluspunten. Dat betekent kiezen voor comfort en voor een gezonde leefomgeving.

Voor een optimale luchtkwaliteit, luchtvochtigheid en akoestiek.

Voor een ecologisch duurzaam geproduceerde woning, van hernieuwbaar materiaal met een minimale hoeveelheid afval tijdens de productie.

Dat is kiezen voor een laag energieverbruik.

 

Houten modulehuis is PLUS +

Kiezen voor een houten huis dat uit modules bestaat heeft zelfs nog meer voordelen. Dat betekent leven in een huis met de genoemde plussen.

Maar ook dat je kiest voor een huis dat onder optimale omstandigheden is gebouwd, met een korte levertijd en super snelle plaatsing.

Dat is bovendien kiezen voor besparing op je funderingskosten; het huis is dan wel een lichtgewicht, maar het is sterk genoeg om een aardbeving te doorstaan.

Minimaal MIN

‘Elk voordeel heeft zijn nadeel’. In het geval van een modulewoning zou een nadeel kunnen zijn dat je ontwerp moet passen binnen de maten van de modules zoals die op een vrachtwagen passen. Dat kan enige beperking geven bij de indeling van de woning.

Maar of dat echt een nadeel is? Wanneer je een bestaande woning koopt, moet je het ook doen met wat er is. Hoe erg is dat?

Bijna helemaal klaar

Het huis is nagenoeg klaar wanneer hij geplaatst is. De badkamer is klaar, evenals de afwerking van de binnen-en buitenwanden en de vloer. Alles in de kleur en het materiaal zoals jij dat wilt.

Daarna is het aan jou om een keuken te (laten) plaatsen en radiatoren op te hangen. De aansluitingen voor de keuken en verwarming zijn al wel aanwezig.

Door zelf een keuken te kopen heb je de optimale keuzevrijheid in opstelling, stijl, prijs en leverancier. Bovendien is het handig om de keukenboer om de hoek te hebben in het geval er iets aan mankeert.

Nieuw: Het huis kan nu geheel Turn-key worden geleverd met elektrische vloerverwarming, keuken meubels (zonder apparatuur), badkamer/ toilet/douchecabine.

 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

88 m2
76 m2
2
15 m2
12,94 x 6,8 m x 3,3,m m
m
28 dagen

 
 

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant