Laguna96.

Om de hoek

Niet voor een kleintje vervaardigd

Hij is royaal, deze Laguna98. Wanneer je beschikt over een ruime kavel dan biedt deze woning je een heerlijke gelijkvloerse leefruimte. Er zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers. Ruim genoeg voor menig gezin, maar ook ideaal voor een kantoor aan huis.

Terras uit de wind

Door de vorm van deze woning ontstaat een heerlijk terras. Hier kun je fijn uit de wind zitten en zo al vroeg van het voorjaarszonnetje genieten. Wanneer je het terras helemaal uitvult tot in de hoek, dan ontstaat een riante plek om te eten, te zonnen of een feestje te geven.

 

Een huis op maat

De indeling van deze woning is slechts een suggestie. Zo zou het kunnen. Het staat je echter vrij om een andere indeling te tekenen. De fabriek en constructeur bepalen  of dit kan qua constructie.

Ook de afmetingen van de Laguna zijn aan te passen. Net als meer of minder ramen, dakramen of schuifpuien… Een pergola, schuur of garage… Het kan!

Combinatiebouw

Als we het hebben over combinatiebouw, dan bedoelen we dat in fase 1 de binnenzijde van de woning wordt gebouwd in de Houtstapel bouwmethode (oftewel blokhut bouw). Daarbij worden de houten balken met vooraf ingezaagde profielen en uitsparingen op elkaar gestapeld tot een huis.

Daarna zie je zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde van de woning, de voor Houtstapelbouw zo kenmerkende hoekverbindingen. lees meer

Meer inspiratie?

 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

107 m2
96 m2
3
24 m2
12,8 m x 3,8 m m
12,8 m x 11,3 m x 2,3 m
60 dagen

 
 

 

Misschien vind je dit ook interessant