Koshaus 53/62.

Schitterende materialen

De type benaming Koshaus 53/62 staat voor de maatvoering. 53 staat voor de vierkante meters woonoppervlakte en 62 staat voor de buitenmaat. Het Koshaus 53/62 is na het ‘instapmodel’ Koshaus 26 een woning die geschikt is voor 1- en 2-persoons huishoudens. Voor wat betreft de indeling zijn er aanpassingen te maken, maar eigenlijk is het concept zo doordacht dat de meeste van onze klanten het huis bestellen zoals aangeboden. Het aankoppelen van een sauna of de voordeur aan een andere zijde is moeiteloos te realiseren.

Neem zelf een kijkje in de Koshaus 53; Het is natuurlijk een artist impression maar het geeft wel een goed beeld van deze mooie ‘Natuurlijk betaalbare woning’

Ook als opbouw in CLT panelen leverbaar

Indien gewenst kunnen de vloer en de wanden ook geleverd worden in CLT hout uitvoering (kruislaaghout). Dit is duurzamer en zeer sterk, maar niet voor iedere toepassing noodzakelijk. Een afwerking in CLT is mooi voor de binnenwanden en vereist geen verdere afwerking als schilderen, lakken of behangen. Voor een uitvoering in CLT hout geldt een toeslag van ongeveer 20%

 

Kwaliteit door techniek

Een populair type huis is de serie Koshaus van onze gerenommeerde fabrikant Vithaus uit Letland. De wijze van produceren met zeer geavanceerde computergestuurde zaagrobots (C&C) garandeert altijd perfecte passing van ieder afzonderlijk onderdeel. De afwerking is net als het service niveau voor ons een reden om graag met deze fabrikant te werken.

 Een Koshaus is wat wij noemen een cataloguswoning. Een standaard huis gebouwd volgens een strikt protocol waarbij je als klant een beperkt aantal opties kan uitkiezen voor wat betreft de indeling en waarbij je aan de buitenzijde een aantal zaken kunt toevoegen.

Download de catalogus van de leverancier! Bekijk of download onze Koshaus 53/62 brochure
 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

92 m2
62 m2
2
28 m2
9,81 x 9,36 x 3,70 m
210 - 327 m
180 dagen

 
 

In tegenstelling tot sommige andere (kleinere) module woning concepten, dient het KOSHAUS wel te worden gefundeerd. De aard en de uitvoering daarvan, variërend van een schroefpalen fundering of een stroken fundering op staal of een palen fundering met betonstroken of stalen liggers, is afhankelijk van de bouwlocatie en het advies van de constructeurs.

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant