model Barcelona.

Een slanke verschijning

70m² woonplezier

Een smal kavel? Model Barcelona is de oplossing!

De 2 volwaardige woonlagen van dit type huis en de zonnige uitstraling maken dat dit een verrijking is van ons assortiment. De prijs is ronduit concurrerend, zeker als je bedenkt dat je voor dit model huis niet persé een groot kavel hoeft aan te schaffen. Dat kan kostbare vierkante meters schelen.

Korte levertijd

Wil je heel snel nieuw wonen, dan kan een huis uit de collectie van Ticab een oplossing zijn. Zij kunnen je nieuwe huis doorgaans binnen een maand of 3 bij je afleveren.

Voor dit model Barcelona komen slechts twee vrachtwagens het uit 2 delen bestaande huis afleveren. Een hijskraan plaatst eenvoudig weg de woondelen op elkaar. Het koppelen en afwerken is daarna een kwestie van dagen.

 

Plug & play

Nog even aansluiten op de nutsvoorzieningen en de woning is nagenoeg klaar. Je kan al gelijk gebruik maken van de badkamer want die is al volledig geïnstalleerd bij aankomst. Ook alle wanden, vloerdelen en muren zijn volledig afgewerkt.

Jij zorgt zelf voor de aankoop en de plaatsing van een keuken. Die bestel je zodra je het huis bestelt, want de levertijd is ongeveer gelijk. Keukens leveren wij niet omdat iedereen nu eenmaal iets anders wenst.

Buitenmaten van de Barcelona:

10,29 m (lengte) x 3,4 m (breedte) x 6,6 m (hoogte).

 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

35 m2
70 m2
2
m2
10,29 m x 3,4 m x 6,6 m
m
dagen

 
 

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant