Tagus48.

Een huis op niveau

En zo kan het ook!

In plaats van 2 woonblokken op elkaar te stapelen zijn ze hier op verschillende hoogtes en achter elkaar geplaatst. Leuk, want zo ontstaat er een overdekte ruimte én een balkon.

De ruimte onder de slaapkamer is prima te gebruiken als plek om je auto droog te stallen, maar leuker is het misschien om het te gebruiken als veranda. Lekker droog zitten op een warme, regenachtige zomeravond. Met je koffie binnen handbereik want er is een deur tussen de woonkamer/keuken en de overkapte ruimte.

Aanpassingen geen probleem

Bovendien dient dit model slechts ter inspiratie. Je kunt een bouwpakket krijgen van precies dit model, maar je mag er ook je eigen draai aan geven. Dat maakt het nog meer jouw huis. dus een extra raam erin, een wijziging in de afmetingen… Je zegt het maar.

 

Not so Tiny

Met z’n 48m² is dit huis bijna niet Tiny meer te noemen. Compact misschien, maar Tiny eigenlijk niet. Wat zou het leuk zijn om een hele wijk van deze huizen te bouwen! Een ecologisch verantwoorde, hippe wijk? Voor starters of studenten?

Duurzaam wonen

Wonen in een houten huis is comfortabel. Goed voor je gezondheid en voor het milieu. Bouw je deze woning als woonhuis, dan moet het aan de vereiste isolatiewaardes voldoen.

Dat maakt dat je energierekening heel laag zal zijn en je woonplezier wordt vergroot. Als je bovendien je dak vol legt met zonnepanelen, dan betekent dat een extra verlaging van je COfootprint. Goed bezig!

Meer inspiratie?

 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

48 m2
51 m2
2
22 m2
8,87 m x 5,92 m x 5,4 m m
m
60 dagen

 
 

 

Misschien vind je dit ook interessant