Garda609.

For example

Zo kan het ook

Spelen met vormen. Dat is het leuke van het zelf ontwerpen van je huis. Jij verzint het, wij laten het maken. Hoe leuk is dat?

Je wilt een huis in de vorm van de letter U? Kan! De woning moet veel groter of je wilt een verdieping erop? Geen probleem!

Zelfde huis, net even anders

Een andere kleur geeft al een heel andere uitstraling. Maar je kunt nu (of later) nog veel verder gaan. Dan bouw je er simpelweg een veranda aan of een luxe terras. Of je plaatst er een garage bij. Houtbouw maakt het makkelijk.

 

Maatje meer of minder

De Garda609 heeft een oppervlakte van iets meer dan 60 m². Zoals het hier staat afgebeeld is het bijna 10m lang en 7,5m breed. Het fijne inpandige terras is met ruim 13 m² groot genoeg voor een gezellig etentje met vrienden.

Spreekt het model je aan maar heb je andere behoeften? Dan passen we het model toch gewoon aan? Het is slechts een voorbeeld van de mogelijkheden.

Ga er eens rustig voor zitten om te bedenken wat je nodig hebt, wat op de kavel kan of mag en wat je mooi vindt. Dan kunnen wij op basis van jouw eerste schetsen een prijsindicatie geven. Mocht dat binnen je budget passen, dan kun je verder met een architect.

Meer inspiratie?

 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

60.9 m2
53 m2
1
13 m2
9.8 m x 7,5 m x 3 m m
2,97 m
60 dagen

 
 

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant