Module II.

Dat is dubbel op

Mag het ‘een ietsje meer zijn‘?

Deze woonoplossing van 80 m² biedt ruim 63 m² woonplezier. De dubbele woning is leverbaar in de maatvoering 2 keer 4 x 10 meter of 2 keer 4 x 12 meter. Je hebt dan respectievelijk 67 of 80 vierkante meter BVO, Bruikbaar Vloer Oppervlakte.

Dat betekent voor de 10 meter versie een bouwoppervlakte van 80 m² en voor de 12 meter variant 96 m². Dat maakt het mogelijk om en heel groot huis heel efficiënt op een relatief kleine kavel te plaatsen. Wanneer je vervolgens ruimte hebt om het terras er aan te kunnen zetten, dan heb je een huis met een gigantische uitstraling.

Module Keuze

Je kunt de module woningen van Modulos in verschillende opleveringsniveaus bestellen. Hoe meer je zelf doet, hoe lager de prijs. Wij kunnen de modules casco leveren, maar net zo gemakkelijk als een sleutel klaar huis. Daar en buiten is er een keur aan accessoires leverbaar om het zo luxe te maken als je maar wilt.

 

Voor vierkante percelen

Voor iedere vorm en omvang van een perceel is een passende woning te realiseren. Deze uitvoering is bijvoorbeeld uitermate geschikt om ingezet te worden als zorgwoning.

Het voordeel is dat er behalve de hoeveelheid ruimte en de efficiënte indeling, er voor de titel zorgwoning, geen vergunning benodigd is. Gelijkvloers, licht, ruim, goed toegankelijk en ook nog eens van perfecte kwaliteit.

 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

80 m2
63 m2
2
24 m2
8 m x 4 m x 3 m m
m
dagen

 

Misschien vind je dit ook interessant