Cubehaus 93/100.

Een complete modulewoning welke nagenoeg woon klaar is.

Betaalbare kwaliteit en vormgeving

Ook deze Cubehaus 93 wordt volledig in de fabrieken van Vithaus gemaakt en in panelen naar de bouwkavel gebracht voor montage en afwerking. 

Basisprijs en vele extra’s mogelijk

De prijsstelling van deze Cubehaus 93/100 is € 149.370 waarbij we uitgaan van de meest eenvoudige basis uitvoering met energielabel A, inclusief transport en BTW. De kosten die je zelf moet calculeren zijn zaken als tekeningen, vergunningen, nuts aansluitingen, maar ook de extra wensen die je hebt voor wat betreft wandbekleding en inrichting. Ook de lokale regels voor fundering zijn van groot belang om vooraf te weten.

Tijdelijk niet leverbaar

De productie bij Vithaus is voor 2023 jammergenoeg volledig volgeboekt. Nu bestellen is na een jaar geleverd krijgen. Als dat niet in jouw planning past, kijk dan naar onze ModuleArt modellen. Deze hebben een levertijd van ongeveer 6 maanden na opdracht.

 

Een topkwaliteit droomvilla

Deze Cubehaus-93 is eveneens een kwaliteitshuis van leverancier Vithaus, een villa met plat dak. Dit type woning is nagenoeg woonklaar.

Het huis is uitgevoerd met een woonkamer, 2 slaapkamers, een badkamer, een opslagruimte, een vestibule en een terras. Ook deze module kan worden gekoppeld met andere Cubehaus modules, zowel aan de zijkanten, of je plaatst er een module bovenop. Een keuken en badkamer is niet inbegrepen en dient je zelf te verzorgen. (zie (materiaal)specificaties voor wat er wel en niet in zit).

Download onze brochure van Cubehaus 93/100 Download de technische gegevens van de Vithaus woningen Bezoek onze pagina over leverancier Vithaus
 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

128 m2
100 m2
3
16 m2
13,2 x 9,72 x 3,25 m
2,70 m
180 dagen

 
 

In tegenstelling tot sommige andere (kleinere) module woning concepten, dient het KOSHAUS wel te worden gefundeerd. De aard en de uitvoering daarvan, variërend van een schroefpalen fundering of een stroken fundering op staal of een palen fundering met betonstroken of stalen liggers, is afhankelijk van de bouwlocatie en het advies van de constructeurs.

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant