MTB Six.

Eigentijdse gezinswoning

76 m² netto woonplezier

Dit flatpack van MTB Modules geeft jou de kans om eigenhandig een passende woning te bouwen naar jouw wens en de behoeften van  jouw gezin.

Laat je niet van de wijs brengen door de getoonde indeling. Jij bepaalt zelf hoeveel kamers en badkamers je nodig hebt en waar die moeten komen.

Snel waterdicht

Binnen enkele weken staat het huis. De woning is dan wind-en waterdicht. Dan rest jou de taak om hem van binnen bewoonbaar te maken. Dat betekent de elektra en het water aanleggen, de badkamer plaatsen en de keuken installeren. Daarna de wanden naar keus afwerken. Met hout kan natuurlijk, maar een afwerking met gipsplaten is ook een optie. Dan stucen of behangen. Bedenk het maar.

Hoog en droog

De binnen afwerking kun je lekker op je gemakkie doen. Want je zult geen last meer hebben van slechte weersomstandigheden. Regen of koud hinderen je niet meer, want je huis is dicht en zeer goed geisoleerd. Dus ook wanneer je nog geen verwarmingsinstallatie hebt aangebracht zul je het niet koud hebben tijdens het klussen.

Je bouwt ten slotte een huis van woonhuiskwaliteit.

 

De indeling bepaal jij!

Zoals je kunt zien is er genoeg ruimte in de MTB Six  voor 2 of 3 slaapkamers en 1 of 2 badkamers. Je kunt het zo indelen als jij handig vindt.

Sterk staaltje

Vraag je je af of een dergelijk huis wel degelijk genoegd is? Bekijk dan onderstaand filmpje van MTB Modules eens.

Een garage erbij is een optie

Voor wie graag een garage of separate werkruimte bij zijn huis wil is er de MTB Six+. Daarin is de extra ruimte heel fraai geïntegreerd in het model.

Geen autostalling of kantoorruimte nodig? Wat dacht je van een eigen sportzaal, thuisbioscoop, sauna of man cave? Lekker apart, maar toch dichtbij. En bereikbaar  zonder je huis te verlaten.

Wel zo makkelijk en comfortabel.

Afmeting:

buiten:  10 m x 11,26  m x 5,50 m

binnen:  8,82 m x 4,4 m x 2,5/2,3 m

bouwoppervlak: 44 m²

bruto vloeroppervlak:    88 m²

netto vloeroppervlak:    76 m²

  • > begane grond:       38 m²
  • > verdieping:              38 m²
 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

44 m2
76 m2
3
m2
10 m x 4.92 m x 5,4 m
2,5 - 2,3 m
60 dagen

 
 

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant