Mobile Home 50 en 60.

Het loopt op rolletjes

Compact wonen

JAK Mobile Home is je vriend als je snel, comfortabel en compact wilt wonen of recreëren. Of dat je nu een eerste woning zoekt, een huis om te downsizen of vakantie in te vieren, de Mobile Homes van JAK Modules zullen je bevallen.

Hij is leverbaar in 3 maten. De Mobile Home 40, de Mobile Home 50 en de Mobile Home 60. De 50 en de 60 lijken erg op elkaar, maar verschillen in afmeting. De 40 is wel enigszins afwijkend. Die krijgt een aparte webpagina.

Mobile Home 50

Mobile Home 50 heeft een compacte afmeting van 4m x 12,5 m waardoor het overal vervoerd kan worden waar een auto kan komen.

Mobile Home 60

Indien je net wat meer ruimte nodig hebt, dan is de Mobile Home 60 misschien wat voor je. Net zo mooi, net zo compleet, maar is net iets groter. Die is 13,3 m lang en 4,30 m breed.

Op maat gemaakt

De woningen van JAK Modules worden op maat gemaakt volgens jouw wensen. Je kiest zelf de vloerafwerking, wandbekleding en badkamerafwerking. Ook de indeling van de ruimtes en de scheidingswanden kun je naar behoefte aanpassen. Wanneer je alle keuze hebt gemaakt, gaat JAK Modules aan de slag. Zo’n 90n dagen later is jouw huis klaar. Helemaal afgestemd op jouw behoeften.

Kwaliteit staat voorop

Bij de productie van hun huizen gebruikt JAK Modules alleen materialen van de hoogste kwaliteit waardoor jij jarenlang kunnen genieten van je aankoop.

Keuken

De Mobile Homes van Jak Modules zijn uitgerust met een volledig uitgeruste keuken die zelfs aan de eisen van de meest veeleisende klanten voldoen.

De keuken is ergonomisch, functioneel en comfortabel. Voorzien van BOSCH/Whirlpool-apparaten, waaronder een vaatwasser, oven, inductiekookplaat met luchtabsorber en koelkast met vriesvak.

De kleur van de keuken kies je zelf. Bekijk de brochures voor de mogelijkheden.

 

Kleine slaapkamer

De kleine slaapkamer kan gebruikt worden als logeerkamer of kinderkamer.

Het beschikt over twee comfortabele bedden inclusief matrassen en twee handige hangkasten om kleding en spullen op te bergen.

Grote slaapkamer

De grote slaapkamer is uitgerust met een royaal tweepersoonsbed met handige opbergfunctie. Het bed is voorzien van een ademend en hypoallergeen matras zodat een comfortabele nachtrust gegarandeerd is!

Praktisch is dat er voldoende opbergruimte is voor je spullen. Naast de grote kledingkast met schuifdeuren en leg- en hanggedeelte zijn er nog 2 nachtkastjes.

2 uitvoeringen

1.op een frame met wielen

2. zonder wielen

3 gevel opties

1. wit felsplaat gecombineerd met warm eiken

2. antracietkleurige felsplaat met donkerbruine gevelbetimmering.

3. antracietkleurige felsplaat met warm eiken

Afmeting Mobile Home 50 en 60

Lengte   – 12,5 m of 13,3 m
Breedte – 4 m of 4,5 m
hoogte  – 3,3 m
Bouw oppervlakte – 50 m² of 60 m²

Bekijk onderstaande brochures!

 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

50 m2
46.8 m2
2
m2
12,5 x 4 x 3,30 m
m
90 dagen

 
 

De woning kan gefundeerd worden op 24 x 38 x 12 betonblokken of een
plaat van gewapend beton van 20 cm dik.

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant