Onze KODA Loft demo is nu te bezichtigen!

Nu te zien; De KODA Loft en de KODA Loft Extended

Ons KODA Loft huizen zijn nu dagelijks in Zeeland en in IJmuiden op afspraak te bezichtigen! In IJmuiden staat bovendien een KODA Loft Extended als demonstratiewoning en in Almere kan je hem van buitenaf bewonderen.

Je kunt de huizen in IJmuiden iedere zondag op afspraak bezoeken en je kunt er ook een paar nachten in proefslapen.

En wat is hij leuk!

Dat deze KODA al zoveel design prijzen heeft gewonnen is niet zo verwonderlijk. Het is niet alleen een heel fraai huis om te zien, het heeft ook een goed doordachte indeling.

Het is een luxueuze leefruimte met een minimalistisch karakter. Comfortabel, duurzaam en ook nog eens verplaatsbaar!

Tiny wonen krijgt zo een heel andere dimensie. De KODA is een elegante woning, die vrijwel overal geplaatst kan worden en zelfs verplaatsbaar is. Hij wordt onder ideale omstandigheden in de fabriek gemaakt en dan totaal afgewerkt en gebruiksklaar naar de bouwplaats getransporteerd. Daar wordt hij door een hijskraan op zijn plaats zet.

Tiny Housing op TOP niveau

Na plaatsing is het aan jou de taak het transportplastic te verwijderen en de KODA volgens het plug-en play principe aan te sluiten. Het hele huis is bij aankomst al gebruiksklaar; de keuken zit er al in en ook de badkamer kan direct in gebruik worden genomen. En al naar gelang de door jou gekozen opties kunnen de gordijnen zelfs al hangen!

Onze KODA Demo is de meest aangeklede versie. Zo kan je goed beoordelen of je al die opties die wij er op hebben gezet, er ook bij wilt bestellen.

KODA Loft Demo Huis badkamer