KODA raamleverancier Viking is geslaagd voor Amerikaanse tests

Viking Window is een internationaal gerenommeerd ramen- en deuren bedrijf uit Estland. Zij leveren alle (grote) glazen ramen, schuifdeuren en/of glazen gevels van de diverse KODA modellen. Bij KODASEMA worden hoge eisen aan de beglazing gesteld. Zo moeten ze duurzaam zijn, geschikt voor alle klimaten en stevig genoeg om de transporten te doorstaan.

Viking Window levert hoogwaardige drie-laagse beglazing voor alle KODA modellen. Geschikt voor elk seizoen, elk klimaat en voor elke gebruikstoepassing. Of de KODA’s nu gebruikt worden als woning, kantoor, hotel of horecaruimte… Het maakt niet uit. 

De drielaagse beglazing zorgt voor een geweldige gebruikerservaring en een uitstekende geluidsisolatie. De KODA kan het allemaal aan.

VIKING Window nu ook goedgekeurd voor de VS

Terwijl Viking Window in Europa al jarenlang algemeen erkend wordt, moest zij internationale tests doorstaan om ook in de KODA’s die aan de VS worden verkocht, te kunnen blijven leveren.

Viking heeft de tests welke uitgevoerd werden door de toonaangevende verzekerings- en certificeringsprovider Intertek glansrijk (en streeploos 😉 doorstaan. 

(bron nieuwsbrief KODASEMA 28-4-2021)

Bezoek de website van Viking