Kulna Space XL.

Hoe groot moet het zijn?

Eenvoud tot bouwkunst verheven

De systemen van KŮLNA zijn zo bedacht en gemaakt dat er altijd en op ieder moment modules aan de basis kunnen worden gemonteerd. Dat is niet alleen handig voor toekomstige financiële armslag, maar vooral ook voor kinderwensen, kantoorbehoeften, e.d. Ieder KŮLNA is een houtskeletbouw afgewerkt met zogenoemde SIP panelen, Structural Insulated Panels. Deze panelen kunnen met diverse materialen worden afgewerkt, zoals pleisterwerk, schilderen of betimmeren.

Een ruime keuze in maten en uitvoeringen

Een basis KŮLNA Space is een unit van 24 vierkante meter; 8 meter lengte bij 3 meter breed maal 3 meter hoog. De units zijn te stapelen en in lengte of in breedte aan elkaar te koppelen. Links een woongedeelte, rechts een nagelstudio en daarnaast het kantoor van de partner. Het is allemaal mogelijk. Op de website staan een aantal indelingen als voorbeeld waar je inspiratie mee op kunt doen.

Met de reeks van KŮLNA is er een mogelijkheid om of alleen een basis te kopen waarna je zelf alles zelf in- en opbouwt of je bestelt het geheel turn-key waarmee je ons de opdracht geeft een compleet huis op te leveren. Wij helpen je graag!

 

Toekomstbestendige modulebouw

Wij vielen voor de huizen van KŮLNA, een product van Purlive systemen, vanwege de eenvoud. Een KŮLNA huis of kantoor wordt opgebouwd uit snaarstrakke modules. Het uitgangspunt is voor iedere KŮLNA woning een strak basisframe waarop gevarieerd kan worden. In iedere basis zit een standaard module voor keuken en zijn sanitaire voorzieningen getroffen. Aan de basis zijn standaard modules te koppelen voor slaapkamers, een werkruimte en uiteraard een woongedeelte.

Download onze catalogus over de Purlive woningen Bezoek onze pagina over de leverancier van KULNA
 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

96 m2
73.77 m2
3
2 m2
15,57 x 7,73 x 9,60 m
2,8 m
180 dagen

 
 

De KŮLNA Space XL heeft een fundering nodig. De aard en de uitvoering daarvan kunnen variëren van een schroefpalen fundering of een stroken fundering op staal of een palen fundering, met betonstroken of stalen liggers. De soort van fundering is sterk afhankelijk van de bouwlocatie en het advies van de constructeur.

De exacte berekening moet van de constructeur komen en die is mede afhankelijk van de eisen die de gemeente stelt. Ook de kosten van de constructeur moet je dus meenemen in je budgettering. Informeer vooraf altijd naar de regels bij de gemeente waar je van plan bent een kavel aan te schaffen.

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant