Kulna Space M.

De M staat voor medium en dat is best groot

Volledig in de fabriek gemaakt

De KULNA Space M is het MEDIUM model uit de SPACE serie van Kulna. Deze compacte bungalow bestaat uit 2 losse modules die zo geplaatst en verbonden worden dat ze samen de vorm van de letter L krijgen. Een veelzijdig woonhuis dat aan alle eisen van de moderne tijd voldoet.

Het is een compacte woning met een netto woonoppervlakte van zo’n 50 m². Je kunt kiezen uit een indeling met 1 of slaapkamers. Ook is het mogelijk om de gespiegelde versie van de weergegeven indelingen te bestellen.

Deze indelingsmogelijkheden maken dit model tot een alleskunner. Zo kan het een ruime woning zijn voor een alleenstaande, maar een startend stel of jong gezin zal hier ook heel prettig kunnen wonen.

En mocht de woning op den duur te klein worden? Dan laat je er toch gewoon een module bij plaatsen?

Een modulair huis

Dit moderne huis met zijn strakke lijnen wordt volledig in de fabriek gemaakt. Daar worden 2 woonmodules gemaakt en volledig afgewerkt. Die woondelen worden vervolgens naar de bouwplaats getransporteerd. Daar aangekomen worden de modules met behulp van een bouwkraan op de juiste wijze op de kavel geplaatst.

De medewerkers van leverancier Purlive verbinden de beide delen vervolgens tot een comfortabele en energiezuinige woning.

 

Buitenkant zoals jij dat wilt

Het aanzicht van de woning bepaal jij zelf. Of je nu kiest voor een hout afwerking al dan niet in combinatie met gestucte wanddelen of een modern plaatmateriaal… het kan allemaal.

En je wilt niet alleen een pergola boven het terras, maar deze geheel overkappen? Dat kan ook! Geen probleem.

Een huis uit de catalogus

Het is een cataloguswoning, wat betekent dat je een beperkt aantal opties hebt voor veranderingen c.q. uitbreidingen. Er wordt gewerkt met modules met vaste maten die op een vrachtwagen te vervoeren zijn.

Wijk je daar vanaf, dan wordt het een individueel project en dan zal er gewerkt gaan worden met prefab panelen i.p.v. met modules. Dit heeft gevolgen voor de prijs en de  opleveringstermijn.

Sleutelklaar of casco

Alle KULNA woningen kunnen turnkey worden opgeleverd, maar een casco levering behoort ook tot de mogelijkheden. Vraag naar de mogelijkheden en de prijzen.

Spiegelen is ook een optie

Hieronder vind je een tweetal indelingen. De linkervariant heeft 1 slaapkamer, de rechtvariant heeft er 2. De beide indelingen kun je ook gespiegeld krijgen. dus kijk wat voor jouw kavel de meest gewenste variant is.

Download onze brochure over de KULNA woningen Bezoek onze pagina over de leverancier van KULNA
 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

64.2 m2
50.7 m2
3
m2
11,74 x 7,73 x 3 m
2,8 m
180 dagen

 
 

Fundering

De KŮLNA heeft een fundering nodig. De aard en de uitvoering daarvan kunnen variëren van een schroefpalen fundering of een stroken fundering op staal of een palen fundering, met betonstroken of stalen liggers. De soort van fundering is sterk afhankelijk van de bouwlocatie en het advies van de constructeur.
De exacte berekening moet van de constructeur komen en die is mede afhankelijk van de eisen die de gemeente stelt. Ook de kosten van de constructeur moet je dus meenemen in je budgettering. Informeer vooraf altijd naar de regels bij de gemeente waar je van plan bent een kavel aan te schaffen.

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant