Koshaus Lodge 40.

Een veelzijdig thuis in een compacte behuizing

De Koshaus Lodge 40 is het allemaal: duurzaam, betaalbaar, modern én comfortabel. Geschikt voor recreatief gebruik maar gebouwd met woonhuiskwaliteit. Compact maar voorzien van alle gemakken.

Flexibel ook. NIet alleen inzetbaar als woning maar tevens als luxe Bed & Breakfast, als kantoor, als atelier of als studio. Wonen of werken… de keus is aan jou.

Een volwassen Tiny House

Compact wonen in een huis dat al aan al je woonwensen voldoet. Misschien wat kleiner van formaat, maar niet van prestatie. Geen consessies doen aan comfort en gemak. Lekker comfortabel wonen in een ruimtelijk aandoende woning.

Tiny Houses zijn hot

Wanneer je vandaag besteld moet je rekenen op een levertijd van 12 maanden na opdracht. Tiny Houses zijn nou eenmaal hot, zeker nu er ook een leuk en informatief SBS programma op televisie is met presentator John Williams.

Een modulehuis van formaat

Ook deze Koshaus woning komt uit de stal van leverancier Vithaus. Door hun uitgekiende productiewijze, kunnen zij moderne maar toch betaalbare woningen leveren.

Zij produceren het gehele huis in de fabriek waarbij de woning wordt opgedeeld in panelen. Tijdens de productie zijn de werkomstandigheden ideaal. Alles is bij de hand en ze ondervinden geen hinder van slecht weer.

Panelenbouw

De panelen worden zover mogelijk afgewerkt in de fabriek en op de bouwplaats in en aan elkaar gemonteerd. De gestroomlijnde productie levert voor jou een groot prijsvoordeel op.

Grote wijzigingen in de indeling en afwerking verstoren het standaard productieproces. Het is geen 13 in een dozijn, maar het is wel een gestandaardiseerd proces waarbinnen je kunt variëren in materiaal keuzes.

Download onze brochure over de Koshaus Lodge 40 Download de technische info van de Vithaus woningen Bezoek onze pagina over de leverancier

 

 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

58 m2
40 m2
2
17 m2
6,95 x 8,35 x 2,175 m
2,125 m
dagen

 
 

In tegenstelling tot sommige andere (kleinere) module woning concepten, dient een KOSHAUS wel te worden gefundeerd. De aard en de uitvoering daarvan, variërend van een schroefpalen fundering of een stroken fundering op staal of een palen fundering met betonstroken of stalen liggers, is afhankelijk van de bouwlocatie en het advies van de constructeurs.

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant