London 144 m2.

Een wel héél erg royaal familiehuis

Bijna 7 meter breed, 7 meter hoog en 13 meter lang, 5 slaapkamers en 2 badkamers. Huh?

Upload Image...

Het model London van onze leverancier Ticab uit Polen is ontwikkeld voor grote gezinnen die snel en tegen een scherp tarief moeten wonen. Geen fratsen, een eenvoudige vormgeving, degelijk gebouwd en in 4 modules geleverd op een bouwkavel binnen 4 maanden na opdracht. En dan is het geheel ook nog gemakkelijk te koppelen aan een 2e gebouw London, waarmee zomaar 25 mensen in 1 gebouw kunnen wonen. De achterzijde van elk pand kan namelijk worden gekoppeld.

 

Vier modules als ware het Legoblokken

interieur Ticab house model London 144

Het model London wordt door ons gezien als een ideale woning voor het huisvesten van een groep mensen in een leefgemeenschap. Een groep studenten, huisvesting voor seizoensarbeiders, als opvanghuis voor vluchtelingen of als opstapplaats voor spoedzoekers. Een oerdegelijk concept met een centrale woonkamer en open keuken, 2 badkamers en een mogelijkheid voor zelfs een derde toilet onder de trap.

Heel veel slaapkamers

In landen als Duitsland en Polen zijn dit soort rechttoe, rechtaan woningen voor grote gezinnen gemeengoed. En hoewel je het met alternatieve materialen voor gevelbekleding en kleuren een heel andere signatuur kunt geven, blijft het toch een wat ‘hoekig’ huis dat we Nederland eigenlijk niet kennen. Ben je eenmaal binnen geweest, dan ben je verkocht. Zoveel ruimte…

 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

m2
m2

m2
m
m
dagen

 
 

 

Misschien vind je dit ook interessant