Eko Modular een verdieping met 3 modules.

Erop of eronder

Het model met de letter L

Deze L-variant bestaat uit 3 modules waarvan 1 gestapeld. Het gaat om 2 modules in de maatvoering 4 x 10 meter en 1 module van 4 x 8 meter. Met een bebouwd oppervlak van 80 vierkante meter creëer je 89 vierkante meter bruikbare woonoppervlakte.

BVO

Een veel gebruikte term is BVO. Dat staat voor het Bruto VloerOppervlakte, gemeten vanaf de buitenmuren. Gemeentes hanteren deze term echter met een verschillende uitleg, namelijk ook als bruto vloeroppervlak voor bewoning. Hier bij deze Eko Modular L gaat het dus om nuttig bruikbare 89 m² binnenruimte.

Richtprijzen

Onderstaande prijzen zijn een indicatieve calculatie aangezien er niet één plaatsing gelijk is. De bedragen zijn exclusief BTW en inclusief transport en plaatsingskosten.

Basis constructie (= constructie en buitenafwerking) € 68.870

Open wanden (= niet afgewerkte binnenzijde) € 100.410

Gesloten wanden (binnenwanden stuc-gereed) € 150.670

Turn-Key € 175.925

 

Voor het iets kleinere perceel

Eenzelfde hoeveelheid woonmeters op een iets kleiner perceel is eenvoudig haalbaar door modules te stapelen. Met de Eko Modular unit combinaties blijft een gestapelde bouwversie een fraaie combinatie.

Opleveringsniveaus

Elke Eko Modular woning is leverbaar in verschillende gradaties van afwerking. Van helemaal compleet en sleutelklaar tot en met een ruw casco waar je zelf de afwerking ter hand neemt.

We onderscheiden 4 afwerkingsniveaus:

> Basis constructie (= constructie en buitenafwerking)

> Open wanden (= niet afgewerkte binnenzijde)

> Gesloten wanden (binnenwanden stuc-gereed)

> Turnkey.

Download onze brochure over EKO Modular 3+ Bezoek onze pagina over EKO Modular Bezoek de pagina van Eko Modular
 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

80 m2
89 m2
4
0 m2
8 x 10 m
2,70 m
180 dagen

 
 

Voor de fundering kan besloten worden tot schroefpalen of een betonnen voet waar de modules op geplaatst worden. Laat ons weten waar je de modules gaat plaatsen en op wat voor een soort grondsoort, dan adviseren wij je wat er mogelijk kan zijn. Informeer ook bij de gemeente wat de lokale vereisten zijn. Er is altijd een ring-fundering nodig voor de aansluiting van water, stroom en riool.

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant