EKO MODULAR model U.

Een combinatie waar je U tegen zegt

Een vlijmscherpe basisprijs

Bij EKO Modular is het uitgangspunt een scherpe basisprijs waarna je met de invulling van jouw woonbehoeften en ideeën tot een compleet plaatje komt. Niet om de prijs op te bouwen met allerlei accessoires, maar puur vanuit de gedachte dat iedereen zijn eigen invulling wil en kan geven. Van een sauna tot en met meerdere logeerkamers en van een gym tot en met een kantoor aan huis. Vul maar in.

Prijsopbouw

De basisprijs constructie kost € 69.490. Vervolgens is er een keus voor de levering van de modules met open wanden. Dat wil zeggen, een niet afgewerkte binnenzijde voor € 101.010, of een variant met wat we noemen gesloten wanden hetgeen betekent; stucadoor gereed voor de prijs van € 152.525. Voor de koper die goed is in DIY, is hiermee een overzienbare woning te creëren. Heb je daar allemaal geen zin in, of is Do It Yourself weggelegd voor anderen, dan leveren wij de Eko Modular U sleutelklaar voor € 176.100. Alle hier genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Hoe nu verder?

Wanneer je een perceel hebt gevonden waar je jouw huis in een U-vorm opgesteld wilt hebben en waarbij je goed hebt gekeken naar de ligging ten opzichte van de zon, want een ingesloten terras kan heel warm worden, stuur je ons een e-mail met jouw eerste ideeën. Wij gaan dan met je sparren over de mogelijkheden en geven je een vrijblijvend advies.

 

Duurzame, schakelbare units

Het simpele principe van de EKO Modular units is een prima uitgangspunt om je eigen huis te ontwikkelen. De basismodule heeft standaard de emolumenten voor de keuken en het sanitair en iedere overige module is gemaakt voor jouw leefruimte en die deel je als zodanig in.

Uitbreidingen en keuze

Er is een lange lijst van mogelijkheden en accessoires voor de modules van EKO beschikbaar. Van dubbele openslaande deuren tot en met openhaard voorbereiding en ingebouwde LED verlichtingstrips. De lijst is te lang om hier op te noemen en kan je ook belemmeren in bedenken van jouw ideeën. Wat ons betreft zet je op een rij wat je wenst en dan maken we een begroting op maat.

Energie neutraal

De EKO Modular in een U vorm is uitermate geschikt voor de inzet van zonne- energie. Wil je off-grid, al dan niet in combinatie met een ESS, een energy storage solution, ook dan zijn wij graag vrijblijvend jouw aanspreekpunt.

Download hier de EKO U-vorm plattegrond
 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

96 m2
76.8 m2
4
32 m2
16 x 8 x 3 m
2,70 m
180 dagen

 
 

Voor de fundering kan besloten worden tot schroefpalen of een betonnen voet waar de modules op geplaatst worden. Informeer bij de gemeente wat de lokale vereiste zijn. In ieder geval is een ring-fundering noodzakelijk voor de aansluiting van water, elektra en riool.

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant