Eko Modular model U.

Een combinatie waar je U tegen zegt

Een vlijmscherpe basisprijs

Bij Eko Modular is het uitgangspunt een scherpe basisprijs waarna je met de invulling van jouw woonbehoeften en ideeën tot een compleet plaatje komt. Niet om de prijs op te bouwen met allerlei accessoires, maar puur vanuit de gedachte dat iedereen zijn eigen invulling wil en kan geven.

Van een sauna tot en met meerdere logeerkamers en van een gym tot en met een kantoor aan huis. Vul maar in.

Prijsopbouw

Voor de basisprijs leveren wij een ruwe wind- en waterdichte casco af, waarbij vanaf de binnenzijde nog alles moet worden aangebracht.

Vervolgens bieden we een keuze voor de levering van de modules met open wanden. Dat wil zeggen, een niet afgewerkte binnenzijde voorzien van alle binnenwanden met folie- en isolatiematerialen tot aan de installatie-wand.

Of je kiest voor een variant met wat we noemen gesloten wanden hetgeen betekent; de binnenmuren (OSB en gips) en alle elektra leidingen met montageboxen gemonteerd en alle kabels getrokken tot in de plafonds en alles stukadoor gereed. Voor die koper die goed is in DIY, is hiermee een overzienbare woning te creëren.

Heb je daar allemaal geen zin in, of is Do It Yourself weggelegd voor een ander, dan leveren wij de Eko Modular model-U sleutel klaar en dat is dan volledig afgewerkt, inclusief een geïnstalleerde badkamer, keuken en toilet.

Hoe nu verder?

Wanneer je een perceel hebt gevonden waar je jouw huis in een U-vorm opgesteld wilt hebben en waarbij je goed hebt gekeken naar de ligging ten opzichte van de zon, want een ingesloten terras kan heel warm worden, stuur je ons een e-mail met jouw eerste ideeën. Wij gaan dan met je sparren over de mogelijkheden en geven je een vrijblijvend advies.

 

Duurzame, schakelbare units

Het simpele principe van de Eko Modular units is een prima uitgangspunt om je eigen huis te ontwikkelen. De basismodule heeft standaard de emolumenten voor de keuken en het sanitair en iedere overige module is gemaakt voor jouw leefruimte en die deel je als zodanig in.

Uitbreidingen en keuze

Er is een lange lijst van mogelijkheden en accessoires voor de modules van Eko beschikbaar.

Van dubbele openslaande deuren tot en met openhaard voorbereiding en ingebouwde LED verlichtingstrips. De lijst is te lang om hier op te noemen en kan je ook belemmeren in bedenken van jouw ideeën. Wat ons betreft zet je op een rij wat je wenst en dan maken we een begroting op maat.

Energie neutraal

De Eko Modular in een U vorm is uitermate geschikt voor de inzet van zonne- energie. Wil je off-grid, al dan niet in combinatie met een ESS, een energy storage solution, ook dan zijn wij graag vrijblijvend jouw aanspreekpunt.

Download onze brochure over Eko Modular U Bezoek onze pagina over Eko Modular
 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

96 m2
76.8 m2
4
32 m2
16 x 8 x 3 m
2,70 m
180 dagen

 
 

Voor de fundering kan besloten worden tot schroefpalen of een betonnen voet waar de modules op geplaatst worden. Laat ons weten waar je de modules gaat plaatsen en op wat voor een soort grondsoort, dan adviseren wij je wat er mogelijk kan zijn. Informeer ook bij de gemeente wat de lokale vereisten zijn. Er is altijd een ring-fundering nodig voor de aansluiting van water, stroom en riool.

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant