Eko Modular model L en T met verdieping.

Een top idee

Een terras onder je bed

De smart solutions van Eko Modular zijn natuurlijk ook stapelbaar. En dat hoeft niet meteen, het kan ook na verloop van tijd als er meer ruimte nodig is of als er financieel meer armslag is.

Ruimtelijke opstelling

Door een grote en een iets kleinere module haaks op elkaar te stapelen, wordt het mogelijk om een relatief groot huis op een klein kavel te zetten. Onder de gestapelde module ontstaat een magnifieke pergola voor lange zwoele zomeravonden.

 

Voor alle woningen in ons aanbod geldt dat prijswijzigingen en aanpassingen zijn voorbehouden. Het ontwikkelen en bouwen van huizen is een dynamisch proces waarbij iedere verbetering en oplossing wordt gebruikt voor een volgende woning.

 

Geen technisch hoogstandje

Simpel maar niet makkelijk. Deze gestapelde versie van de Eko modules is in feite alleen een unit van 4 x 12 meter met daarop een unit van 4 x 8 meter of als je iets groter wilt, een unit van 4 x 10 meter.

Daarmee heb je twee slaapkamers op de verdieping met een trap naar boven strak langs de wand. De douchecabine blijft beneden met een apart toilet.

Rechthoekige meters te over

De EKO Modules zijn er in verschillende lengtematen. Daarmee is deze L+ variant er ook in meerdere maten en prijzen.

Download onze brochure over Eko Modulart T+ en L+ Bezoek onze pagina over Eko Modular
 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

88 m2
71 m2
3
13 m2
12 x 10 x 6,40 m
2,70 m
180 dagen

 
 

Voor de fundering kan besloten worden tot schroefpalen of een betonnen voet waar de modules op geplaatst worden. Laat ons weten waar je de modules gaat plaatsen en op wat voor een soort grondsoort, dan adviseren wij je wat er mogelijk kan zijn. Informeer ook bij de gemeente wat de lokale vereisten zijn. Er is altijd een ring-fundering nodig voor de aansluiting van water, stroom en riool.

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant