Onze filosofie

Woningen van HOUT én bijzondere bouwmethodes of woningen

1. HOUT: Uitstraling én gezondheidsvoordelen

Naast het feit dat wij nogal gecharmeerd zijn van de uitstraling van een houten woning, zijn wij ons ook zeer bewust van de gezondheidsvoordelen van het wonen in een houten huis.

Wonen in een houten huis:  per definitie een gezonde vorm van wonen.

Niet alleen vanwege de natuurlijke klimaatbeheersing van hout, het hoge gevoel van comfort maar zeker ook door het ontbreken van de kwalijke gassen die in en om een stenen/betonnen woning gebruikelijk zijn.

Wonen in Hout BV wil het gezondere wonen een grotere kans geven en vechten tegen de oprukkende beton/steencultuur.

Wij doen dit door te pogen om voor de prijs van een beter rijtjeshuis een gepersonaliseerde vrijstaande woning te bieden, voor een vele jaren durend woongenot.

Als je ziek bent ga je naar de dokter, kan deze je niet helpen, ga dan in een houten huis wonen’

Dit Chinese gezegde bestaat al vele eeuwen en de Chinezen bereiken dan ook samen met de Japanners de hoogste leeftijden ter wereld. Dit komt o.a. door te wonen in houten huizen.

2. Bijzondere bouwmethodes of -woningen

Naast woningen van HOUT kunnen wij tegenwoordig ook andersoortige bouwvormen c.q. woningen leveren. Een mooi voorbeeld daarvan is de KODA. Een moderne kant-en klare woonunit; zeer comfortabel en energiezuinig en met een heel prettige woonsfeer.

Steeds meer leveranciers benaderen ons of wij hen willen vertegenwoordiger. Super leuk, want daardoor kunnen wij u steeds meer mogelijkheden bieden.

Uiteraard gaan we alleen in zee met aanbieders die een mooi produkt leveren en de kwaliteit en samenwerking bieden die wij willen.

Zo heeft elke bouwmethode of woonvorm zijn voordelen. 

Mooi én betaalbaar wonen

Omdat wij o.a. de overheadkosten zo laag mogelijk proberen te houden, kunnen wij doorgaans concurrerende tarieven bieden. Wij zullen vast niet altijd de goedkoopste zijn, maar is de door ons aangeboden kwaliteit wel dezelfde als die de concurrent met de laagste prijs biedt?

Hoe is de kwaliteit van het hout, de beglazing, de kozijnen die de concurrent biedt? 

Wat wordt er allemaal wel en niet geleverd?

Prijzen vergelijken is in dit geval lastig…