KODA light WATERVILLA

Duurzaam wonen in een WATERVILLA! | 26 m² |

©rikukyla.com

De KODA Light Float, (of KODA Watervilla) is een duurzame DESIGN houtskeletbouw woning. De plaatsing op een ponton maakt van deze Koda Light een luxe woonboot.

De KODA Light Float maakt wonen (en/of werken) aan de waterkant van de stad of het platteland mogelijk. Deze krijgen daardoor een fraaie en functionele invulling. Wat te denken van een duurzame water woonwijk in de grote stad?? In de havens van Rotterdam bijvoorbeeld???

Te gebruiken voor WONEN of WERKEN….

Plaats een KODA watervilla in je favoriete jachthaven en gebruik hem als haven-kantoor of misschien wel als haven-café…

Of leg de KODA Light Float in een privé watertje om te verhuren als Bed & Breakfast of als gastenverblijf. Of wat te denken van een KODA float als atelier, studio of kantoor? Hoe leuk is dat?

Mogelijkheden te over!

Een Tiny HOUSE dat aanvoelt als mediterrane VILLA

Deze kleine woning doet door het hoge comfort, de grote glaspui en het hoge plafond aan als een mediterrane villa. Het zuidelijke gevoel wordt nog eens versterkt door het rondom gelegen terras… Om elk zonnestraaltje te benutten!

Kant-en klare units

De KODA Light serie, betreft kant-en klare units welke gebouwd zijn in de hout skeletbouw methode.

De woning bestaat uit een met staal versterkt houten frame afgewerkt met hout, glas, minerale wol en staal.

Van binnen wordt de woning afgewerkt met licht getint multiplex, wat de woning een zowel minimalistisch als sfeervolle uitstraling geeft.

Voor de buitenkant zijn er diverse keuzemogelijkheden qua materiaal en kleuren, zoals een afwerking met HOUT of een ZINKen gevelbekleding.

Ook zijn er diverse opties voor het terras; keuze uit diverse houtsoorten en de omheining al dan niet van GLAS.

Deze prachtige WATERVILLA tilt het begrip ‘Tiny House’ naar een nieuwe hoogte !

Dwarsdoorsnede van de KODA watervilla

Indeling

Een standaard uitgeruste KODA Light heeft slechts een oppervlakte van
25.8 m2. De woning voelt echter veel ruimtelijker door het uitgekiende ontwerp, het hoge plafond, de staat van afwerking en de grote glaspui. Dit is zeer comfortabel wonen op een kleine oppervlakte.

De open woonkamer met een slaapvide , een volledig uitgeruste keuken en een luxe doucheruimte met toilet en houten terras. Compact maar toch zeer comfortabel wonen.

Kant-en klare units

Net als de andere modellen van KODA wordt ook deze unit geheel in de fabriek gemaakt en per vrachtwagen naar de waterkant getransporteerd.


©rikukyla.com

©rikukyla.com

Download de brochure over de KODA watervillaof bezoek de website van leverancier KODASEMA.

De verschillende modellen KODA