AVRAME zelfbouw huizen

Wonen in Hout kan jou naast een bouwpakket van een houten huis naar jouw eigen ontwerp, ook een zogenoemde zelfbouw-cataloguswoning aanbieden. Beproefde constructie en architectuur geleverd als geordend bouwpakket.

Als Nederlandse vertegenwoordiger van het Estlandse bedrijf AVRAME, leveren wij het hele assortiment van de AVRAME woningen. Geniale vormgeving, perfecte pasvorm, duidelijke instructies en topkwaliteit materialen. Ga kijken in Almere, daar staat er 1 in aanbouw.

Dit is een bouwpakket

De bovenstaande modellen krijgt je dus als bouwpakket aangeleverd en die dien je eigenhandig te bouwen. Dat is geen klusje voor ‘Buurman & Buurman’. Je moet écht inzicht hebben en je moet aan 1 stuk door kunnen bouwen. Heb je een bevriende timmerman, dan lukt het je.

Ben je totaal niet handig maar wil je toch een AVRAME, dan hebben wij een bouwploeg voor je die het huis in een paar weken in elkaar zet. Omdat uren ongeveer 60% van een bouwsom bedragen is de lage prijs van het bouwpakket dan natuurlijk uiteindelijk ongeveer dezelfde prijs als een ‘gewoon’ scherp geprijsd huis.

Bereken zelf de prijs van AVRAME

Op de site van AVRAME kan je zelf eenvoudig berekenen wat het model woning van jouw keuze gaat kosten. Nou ja, het model van de hoofdletter A staat wel vast, maar de maat en de koppeling aan meerdere AVRAME huizen kan ook.

Bekijk vooral ook de diverse informatieve films die AVRAME heeft gemaakt over het zelfbouwen van hun woningen.

Bezoek onze pagina over Avrame Bezoek de website van Avrame
 

Samenwerken met ons

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om zelf een houten huis te (laten) bouwen? Mail ons dan.