Vithaus BIWI Huis MIDI.

Midden formaat met grootse prestaties!

Meten met 3 maten

De BIWI vrijstaande woonunit is er 3 verschillende afmetingen. Allemaal even breed en even hoog, maar verschillend in lengte. De MAXI is 6 meter lang. De MIDI is 4 meter lang en de MINI 3m.

Allemaal bieden ze slaapgelegenheid aan 2 personen, een badkamer en een kledingkast. Alles wat je nodig hebt om comfortabel te slapen. Net als een ‘gewone’ hotelkamer, maar dan vrijstaand. En plaatsbaar waar overnachtingsplaatsen nodig zijn.

3D-rondkijken

Klik op de afbeelding hiernaast om even rond te kijken in het MIDI model BIWI-huis

3D rondkijken in MIDI model BIWI

Permanent of tijdens een event.

Zakelijk kunnen ze ingezet worden als slaapplek voor festivalgangers of als strandhuisjes in het zomer seizoen. Maar als B&B in je eigen tuin kan natuurlijk ook.

Park vol futuristische hotelkamers

Een moderne hotelformule die overal voor een comfortabel verblijf kan zorgen. Met BIWI modules in 1 maat of een mix van MINI, MIDI en MAXI.

 

SMART-uitvoering

De standaard BIWI is fraai, maar de SMART uitvoering is net even knapper. Die heeft nog wat fraaie extra’s en handigheidjes.

De SMART-versie geeft je ook toegang tot de BIWI-app. Dat is een slimme app waarmee je o.a. automatisch boekingen kunt maken, waarmee je bent aangesloten op grote portals zoals Booking.com, waarmee je toegangscontrole hebt en nog veel meer.

Bovendien is de BIWI dan ook voorzien van een toegangsslot met QR-code voor betaling en toegang op afstand. Dat maakt het leven voor een verhuurder een stuk makkelijker!

Ook handig is dat je met die app allerlei systemen in de BIWI op afstand kunt regelen. Denk aan de verlichting, de WiFi-router, getint deurglas, elektronisch slot en alarminstallatie.

Een kijkje van bovenaf

bouwoppervlak:

netto vloeroppervlak:

afmeting (LxBxH):

gewicht:

9,2 m²

7,1 m²

4 x 2,9 x 2,3 m

tot 3000 kg

Bekijk onze handout over de BIWI-woningen
 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

9.2 m2
7.1 m2

m2
4 x 2.9 x 2.3 m
m
90 dagen

 
 

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant