Avrame | Tiny Houses

Bouw ZELF zo’n fraaie piramide woning

(Zoiets laten bouwen in prefab houtskeletbouw kan ook!)

Binnen het Avrame aanbod, kunnen een zestal units met een woonoppervlakte van minder dan 50 m² als Tiny House dienst doen. Het is echter zo dat de Avrame modellen naar wens verlengd kunnen worden, zodat je elke gewenste afmeting kunt creëren.

Een model als de Avrame Solo Hobby is met zijn 12 m² natuurlijk wel erg Tiny…. Al zou je die (en elke andere Avrame) kunnen vergroten door er 2 naast elkaar te zetten en die te verbinden (zoals ook gedaan is bij de Avrame Trio 120 double); of de Solo Hobby twee keer zo lang te maken…

Of gewoon een woning uit de Duo serie nemen die iets groter en hoger is zodat er een slaapvide mogelijk is…

De woningen van Avrame worden in principe alleen geleverd als bouwpakket dat je zelf in elkaar zet.

Maar…het kan ook voor u gebouwd worden!

Wij kunnen dezelfde modellen (of uw eigen ontwerp) ook als prefab-houtskeletbouw woning leveren. Dan komt de woning in grote panelen op de bouwplaats aan en wordt daar ter plekke in korte tijd in elkaar gezet.

Wel zo makkelijk dus!

Meer informatie:

Note: Wonen in Hout BV is de vertegenwoordiger van Avrame in Nederland.

Bezoek onze pagina over Avrame Bezoek de website van de leverancier

Informatie over onze leveranciers

Lees hier meer over de verschillende fabrikanten waar wij mee werken.

MTree is een producent uit Letland van houtskeletbouw en module-woningen van een hoogstaand niveau. Voor particuliere opdrachtgevers en voor serie-matige projecten.

Lees meer

Koshaus modulewoningen van onze leverancier VITHAUS zijn energiezuinig, levensloopbestendig en worden geleverd door de Estlandse leverancier Vithaus

Lees meer

KŮLNA is een modulair systeem waarbij de houten modules naar wens worden samengevoegd tot een zelf gekozen vorm voor een woning. Leverancier is het Tsjechische bedrijf PURLIVE.

Lees meer

De KODA modellen zijn enkelvoudige woonmodules die direct vanaf de vrachtwagen op de kavel worden gezet, ideaal! Leverancier is het Estlandse bedrijf KODASEMA.

Lees meer

De A-frame modellen zijn woningen in piramide vorm die je helemaal zelf kunt bouwen. Leverancier is het Estlandse bedrijf AVRAME.

Lees meer

JAK Modules is een leverancier uit Polen. Zij zijn fabrikant van o.a. modulaire duurzame woningen. Zij produceren turnkey woningen op basis van gedetailleerde klantwensen.

Lees meer

PURLIVE  is de leverancier van een uniek constructie systeem met SIP-panelen voor de bouw van hoogwaardige woningen. Zij produceren ook de module-woningen uit de Kulna-serie.

TICAB HOUSE is een Pools leverancier van kant-en klare modulewoningen gebouwd in houtskeletbouw. Opgericht in 2008 met een houtbewerkings fabriek in het westen van de Oekraïne en een assemblage fabriek in Polen.

Lees meer

MODULOS is een Tsjechisch bedrijf dat zich sinds 2012 bezig houdt met de bouw van energiezuinige en passieve modulaire houten gebouwen.

Lees meer

De NordCabin woningen zijn ontworpen om de ultieme woonbeleving te creëren, vervaardigd met oog voor duurzaamheid en gemaakt van (gerecycled) Cross Laminated Timber. Dit alles komt samen in een prachtig minimalistisch ontwerp.

Innovatieve modulaire houten woningen voor mensen die hun footprint willen verkleinen, maar geen concessies willen doen aan wooncomfort en esthetiek. Snel en duurzaam wonen, het hele jaar door. Wel een houten woning, maar door het gebruik van THermowood, NIET het onderhoud.

Lees meer
 

Samenwerken met ons

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om zelf een houten huis te (laten) bouwen? Mail ons dan.