Module Medium.

Dat's even schakelen

Een schakel huis

Een huis in modules heeft vrijwel alleen maar pluspunten. Je bouwt nu wat financieel haalbaar is of wat je nodig hebt en naar wens breid je het later uit. Dan zet je er een module tegenaan. In de vorm van een Z, een blok of de letter T.

Of je plaatst er 2 modules bij zodat je een woning krijgt waar je U tegen zegt. Net wat voor jouw kavel of jouw situatie wenselijk is.

First things first

Formaat

Allereerst bepaal je de grootte van je woning. Alles kan als je maar binnen de maximale afmetingen van 13 m lang en 4,2 m breed en 3 meter hoog blijft. Want dat is de maat die de vrachtwagen kan vervoeren.

Indeling

Vervolgens kies je de door ons getekende indeling of past hem aan aan jouw specifieke wensen. Met een raam meer of minder, ramen in een ander formaat, op een andere plek of in een andere kleur.

Buitenkant afwerking

Daarna kies je de buitenkant afwerking van je huis. Wil je vrijwel geen onderhoud aan je huis, dan kun je kiezen voor stucwerk aan de buitenkant. Geheel of gedeeltelijk. Of plaatmateriaal. Dat kan ook.

Uiteraard is hout een optie. Verticaal of horizontaal geplaatst. In kleur matchend met je kozijnen of misschien juist in contrast met je raamomlijsting.

Dak

Bij de keuze voor het type dak moet je rekening houden met je toekomstplannen. Een huis met een plat dak is flexibeler om uit te breiden dan een huis met een zadeldak. Simpelweg omdat je wel een module op een plat huis kunt plaatsen, maar dat je die keuze niet (meer) hebt wanneer je je oog op een zadeldak hebt laten vallen.

Productie

Vervolgens bouwt Modulos in Tsjechië jouw modulehuis. Snel, want binnen 5 maanden na opdracht wordt je huis al geleverd. Van hoge kwaliteit want gebouwd in de productiehal, onder ideale omstandigheden. Duurzaam, want energiezuinig én met een levensduur die even lang is als die van een huis van baksteen.

En zo kan  het ook!

 

Ondertussen

Jij regelt de eventuele fundering en grondvoorbereiding. Wij adviseren je daarin, maar de realisatie daarvan is aan jou.

Transport

Netjes ingepakt komt jouw module per vrachtwagen naar jou toe.

Plaatsing

Een grote bouwkraan tilt hem van de vrachtauto en zet hem op zijn plaats. Dan is het nog een kwestie van de module uitpakken en aansluiten op de voorzieningen.

Wonen, werken, studeren

De modulewoningen zijn door hun aanpasbaarheid in breedte, lengte en hoogte passend voor elke kavel.

Door hun flexibele indeling en mogelijkheid tot uitbreiding zijn de modules inzetbaar voor veel meer doeleinden dan alleen als woonhuis. Je bouwt er zo een school mee. Of een kantoor, winkel bedrijfskantine of toiletunit in een haven.

Gereed voor toekomstige groei en uitbreiding van de activiteiten of om te dienen als tijdelijke oplossing.

Want de flexibiliteit van dit concept zit hem ook in de verplaatsbaarheid. Wanneer je de modules niet meer nodig hebt, dan verkoop je ze gewoon.

Leverbaar in 5 maten

3 meter 50 breed x 7 meter 10 lang
4 meter breed x 8 meter lang
4 meter breed x 10 meter lang
4 meter breed x 12 meter lang
4 meter breed x 13 meter lang

Bekijk onderstaande brochure!

 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

42 m2
33 m2
1
30 m2
10 m x 4,2 m x 3 m
2,6 m
150 dagen

 
 

De woningen van Modulos behoeven in principe geen ingewikkelde of kostbare fundering omdat zij constructief zelfdragend zijn. Zij kunnen eventueel eenvoudig op poeren op een vlakke ondergrond worden geplaats of indien een meer permanente fundatie is gewenst kan dit op schroefpalen of grondschroeven. Ook een ringfundering kan dan een optie zijn.

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant